Τον νόμιζαν νεκρό αλλά εμφανίστηκε την ώρα που τον έκλαιγαν!

0

Τον νόμιζαν νεκρό αλλά εμφανίστηκε την ώρα που τον έκλαιγαν!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Και μετά λένε πως το σινεμά δεν αντιγράφει τη ζωή. Θυμάστε την ελληνική ταινία «Καπετάν Φάντης Μπαστούνης» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα; Το έζησε μια οικογένεια στη Βραζιλία!

Τους ειδοποίησαν ότι ο άνθρωπος τους δολοφονήθηκε. Τους κάλεσαν κιόλας στο νεκροτομείο για να τον αναγνωρίζουν. Πήραν το πτώμα για ολονυχτία. Αλλά όλα ήταν ένα μεγάλο λάθος!

Η οικογένεια του 41χρονου Τζιλμπέρτο Αραούζο κλήθηκε να πάει να αναγνωρίσει το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα. Κι εκείνοι επιβεβαίωσαν πως επρόκειτο για τον άνθρωπό τους. Πήραν το πτώμα σπίτι, ειδοποίησαν συγγενείς και φίλους και ξεκίνησε το μοιρολόι.

Μέχρι που ξαφνικά ο 41χρονος εμφανίστηκε ολοζώντανος μπροστά τους! Φυσικά υπήρχαν λιποθυμίες, δεν είναι και λίγο κάποιος που τον θεωρείς νεκρό να βρίσκεται ολοζώντανος μπροστά σου….

“Είμαι ζωντανός, τσιμπήστε με αν δεν με πιστεύετε” ήταν τα λόγια που είπε ο 41χρονος μόλις αντίκρισε τους αποστομωμένους συγγενείς του. Σύμφωνα με το Reuters, ένας φίλος του Αραούζο τον ειδοποίησε “για τον θάνατό του” και αυτός αμέσως έσπευσε στην οικογένειά του για να τους καθησυχάσει.

Η μητέρα του Αραούζο δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι πολλοί από όσους είχαν πάει να τον θρηνήσουν λιποθύμησαν μόλις τον είδαν μπροστά τους. “Τρόμαξα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μου είπαν ότι ο γιος μου είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ένα τρομερό λάθος”, δήλωσε η μητέρα του Αραούζο.

Μόλις αντελήφθη το μπέρδεμα που είχε προκληθεί, ο Αραούζο προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές προκειμένου να τους πει ότι είναι ζωντανός και το πτώμα που υποτίθεται ότι είναι αυτός ανήκει σε κάποιον άγνωστο άντρα, αλλά μάταια αφού η κλήση απορρίφθηκε ως φάρσα!

Το άγνωστο πτώμα μεταφέρθηκε αργότερα πίσω στο νεκροτομείο.

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *