19/07/2024

Τι γύρευε το τσιουάουα μέσα στη βαλίτσα;

0

Τι γύρευε το τσιουάουα μέσα στη βαλίτσα;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

τσιουαουα σε βαλίτσαΤο τσιουάουα είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines

Όταν σήμανε ο συναγερμός για μια “ύποπτη” βαλίτσα στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης, οι πράκτορες της ασφάλειας που ανέλαβαν να την ανοίξουν και να την ελέγξουν περίμεναν ότι θα βρουν τα συνήθη: όπλα, μαχαίρια, ή ακόμη και χειροβομβίδες. Η ανακούφισή που αισθάνθηκαν ήταν εξίσου μεγάλη με την έκπληξή που δοκίμασαν όταν ανάμεσα από τα ρούχα ξεπετάχτηκε ένα μικροσκοπικό… σκυλάκι.

Το τσιουάουα είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines και είχε ήδη παραδώσει την αποσκευή που όδευε προς φόρτωση.

Η γυναίκα “εξεπλάγη όσο και εμείς”, είπε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Αερομεταφορών, Λάιζα Φαρμπστάιν. “Είπε ότι το σκυλί μάλλον χώθηκε στη βαλίτσα και κρύφτηκε ανάμεσα στα ρούχα, χωρίς να το καταλάβει ενώ εκείνη ετοίμαζε τις αποσκευές της για το ταξίδι”, πρόσθεσε.

Ο αξιωματικός που άνοιξε τη βαλίτσα όταν το μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές σήμανε τον συναγερμό “εξεπλάγη πολύ που είδε έναν σκύλο” μεγέθους μεγάλου φλιτζανιού, είπε η εκπρόσωπος.

Οι πράκτορες, που στο παρελθόν έχουν βρει σε βαλίτσες ακόμη και ένα… αλυσοπρίονο, παρέδωσαν το τσιουάουα στην ιδιοκτήτριά του. Εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της που περιμάζεψε το ζωάκι και το επέστρεψε στο σπίτι του ενώ η γυναίκα του συνέχισε το ταξίδι της, αυτή τη φορά μόνη…

Πηγή:  skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *