Τα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου: Σερβίρουν ρομπότ, τρώνε γυμνοί και άλλα αλλόκοτα !

0

Τα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου: Σερβίρουν ρομπότ, τρώνε γυμνοί και άλλα αλλόκοτα !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου, από την Κίνα μέχρι την Νέα Υόρκη. Σε άλλα τρως γυμνός, σε άλλα σε σερβίρουν ρομπότ, ενώ σε εστιατόριο στη λωρίδα της Γάζας, το προσωπικό στελεχώνεται ανθρώπους με προβλήματα ακοής.

robot restaurant  

Robot Restaurant, Χαρμπίν, Κίνα
Από τις 12 Ιανουαρίου, είκοσι ρομποτάκια αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν και να σερβίρουν τους πελάτες στο εστιατόριο της Κίνας που έχει απασχολήσει διεθνώς σε περίπου τρεις μήνες λειτουργίας. Τα ρομπότ περίπου ενός μέτρου, με δύο ώρες φόρτιση, μπορούν να λειτουργούν για πέντε ώρες συνεχόμενες, ενώ υπάρχει ποικιλία δέκα διαφορετικών εκφράσεων στα πρόσωπά τους όπως και βασικές προτάσεις υποδοχής των πελατών.

Gaza restaurant 

AtfalunRestaurant, Γάζα.

Η υπάλληλος με προβλήματα ακοής επικοινωνεί με τον συνάδελφό της στη νοηματική, στο εστιατόριο Atfaluna στη λωρίδα της Γάζας που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2012. Το προσωπικό στελεχώνουν άνθρωποι με προβλήματα ακοής, ενώ ο σκοπός του εστιατορίου είναι να προωθήσει μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία, με τους ανθρώπους με αναπηρίες να αντιληφθούν και να αξιοποιήσουν πλήρως τη δυναμική τους.

toilet-themed restaurant 

China Out, Shenzhen.
Στο νότιο προάστιο της Guangdong της Κίνας, οι πελάτες του εν λόγω εστιατορίου σερβίρονται σε περιβάλλον… τουαλέτας.

clothing optional dinner 

Clothing Optional Dinner, Νέα Υόρκη.
Μία παρέα γυμνιστών τρώει σε εστιατόριο που τα ρούχα είναι προαιρετικά. Για την ακρίβεια, πουκάμισα, φούστες, παντελόνια, αλλά και εσώρουχα καταλήγουν σε πλαστική σακούλα κρυμμένη στο μπαρ του . Φυσικά και ακολουθούνται κανόνες υγιεινής, αφού το προσωπικό παραμένει ντυμένο ενώ από τους πελάτες ζητείται να φέρουν κάτι για να καθίσουν, είτε πετσέτα είτε μαντήλι για τις πιο «απαιτητικές» κυρίες.

condom restaurant 

Cabbages and Condoms Restaurant, Μπανγκόκ.
Η στολή εργασίας του ταϊλανδού σερβιτόρου απαιτεί ένα προφυλακτικό στο κεφάλι προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες του στο «προσεγμένο» αυτό εστιατόριο της Μπανγκόκ. Ιδρυτής του είναι ο κατά κόσμον “Mr Condom” Mechai Viravaidya, που αποσκοπεί στο να εκπαιδεύει παράλληλα τους πελάτες του για ασφαλές σεξ.

singapure 

Aurum Restaurant, Σιγκαπούρη.

Η «μοριακή» γαστρονομία είναι το ατού της avant-garde μαγειρικής του εστιατορίου, στο οποίο επιστημονικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται προκειμένου να δοθούν νέες εναλλακτικές γεύσεις στο μενού.

Πηγή: thepaper.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *