27/05/2024

Τα παπούτσια του μαρτυρούν πως κάνει Sex

0

Τα παπούτσια του μαρτυρούν πως κάνει Sex

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτες επιστήμονες οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Casual 

Όσοι διαλέγουν  αυτού του είδους τα παπούτσια είναι πιο χαλαροί  και επομένως  στο σεξ είναι το ίδιο άνετοι και χαλαροί.  Δεν βιάζονται ,θέλουν να είναι ήρεμοι και να απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο τη κάθε στιγμή.

Αντίθετα  οι άνδρες που προτιμούν τα αθλητικά αλλά  που  με έντονο το brand σημαίνει πως θέλει για κάποιο λόγο να τραβήξει τα βλέμματα. Δηλώνει ανασφάλεια και έντονη επιθυμία να γίνει αρεστός από την εξωτερική του εμφάνιση.

Επίσημα

Οι άντρες που φορούν επίσημα παπούτσια  και μια πιο chic&classic εμφάνιση δείχνουν πρώτα απ΄ όλα αυτοπεποίθηση και εξουσία.  Σαφώς,  και στις ερωτικές τους συνευρέσεις θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και το πάνω χέρι.

Η γοητεία  και η αυτοπεποίθησή  τους μπορεί να  χαρίσουν στις ερωτικές τους συντρόφους  μια αξέχαστη εμπειρία αφού και στο τομέα αυτό θέλουν μόνο επιτυχίες.

Εκκεντρικά 

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται  τα croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα. Αδιαμφισβήτητα  οι άνδρες  που επιλέγουν τα παπούτσι  αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης και  εκκεντρικό. Εξάλλου μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο άπιστους.

Πηγή: Iatropedia.gr 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *