Τατούλης κατά «Χρυσής Αυγής» και Αριστεράς

0

Τατούλης κατά «Χρυσής Αυγής» και Αριστεράς

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Την τιμωρία όλων εκείνων που εκτρέπονται των νόμων, είτε προέρχονται από την Ακροδεξία είτε προέρχονται από την Αριστερά, ζητεί -σύμφωνα με πληροφορίες τηςaftodioikisi.gr- ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, με επιστολή του προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του ΠολίτηΝίκο Δένδια. Αφορμή τα τελευταία γεγονότα, τα οποία διαδραματίστηκαν στην Καλαμάτα, με μέλη της «Χρυσής Αυγής» να απομακρύνουν μετανάστες από τα φανάρια των δρόμων.

Στην επιστολή του, ο Π. Τατούλης σημειώνει πως στο θέμα της μετανάστευσης φταίει και η Αριστέρα, «που άφησε την χώρα ξέφραγο αμπέλι, χωρίς καμία μεταναστευτική πολιτική», αλλά και η «Χρυσή Αυγή», η οποία με τους προπηλακισμούς μεταναστών «υποτίθεται ότι φέρει κάτι ριζοσπαστικό, ενώ πρόκειται απλώς για  μια αποτυχημένη συνταγή από ένα ζοφερό παρελθόν».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισημαίνει στον υπουργό πως εξαιτίας της δύσκολης κοινωνικοοικονομικής κατάστασης της χώρας τα ιδεολογικά άκρα, – Αριστερά και Δεξιά που: α) έχουν μετατρέψει τη χώρα σε «θέατρο συγκρούσεων συμμοριών» και β) βρίσκουν την ευκαιρία να καταλύσουν το κράτος δικαίου, «φορώντας το μανδύα η μεν Αριστερά του “προοδευτισμού”, η δε Δεξιά του “εθνικοσοσιαλισμού”. Και στις δύο περιπτώσεις, ο μανδύας ντύνει τον ίδιο ακριβώς “λύκο”».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *