18/07/2024

Ταξιτζής επέστρεψε χρυσά κοσμήματα τεράστιας αξίας

0

Ταξιτζής επέστρεψε χρυσά κοσμήματα τεράστιας αξίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένας Ταϊλανδός ταξιτζής επέστρεψε χρυσά κοσμήματα αξίας 426.230 δολαρίων που είχε ξεχάσει μέσα στο ταξί του ένα ζευγάρι.

Ο Σακσρί Καετσρίγκεου παρέδωσε μια βαλίτσα, η οποία περιείχε χρυσά αντικείμενα βάρους 8,1 κιλών, στις αστυνομικές αρχές της Μπανγκόκ, αφού την Πέμπτη έκανε έκκληση για την επιστροφή τους ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σώματος.

“Δεν τα επέστρεψα νωρίτερα γιατί δεν είχα ανοίξει την βαλίτσα πριν ακούσω την ανακοίνωση και δεν γνώριζα ότι περιείχε χρυσό”, είπε ο Σακσρί στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι η βαλίτσα δεν έφερε κάποια διεύθυνση ή τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ιδιοκτήτες των κοσμημάτων, ο 60χρονος Εκαράτ Κανοκγουανακόρν και η 58χρονη σύζυγός του Σουράτ, είχαν ξεχάσει την βαλίτσα στο μπροστινό κάθισμα του ταξί το βράδυ της Τετάρτης αφού προηγουμένως θυμήθηκαν να πάρουν μαζί τους τρεις μεγαλύτερες βαλίτσες από το πίσω κάθισμα.

Το ζευγάρι, που είναι ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου στην βορειο-ανατολική πόλη Ουμπόν Ραθτσασίμα, είχαν ζητήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό να κάνει έκκληση για την επιστροφή του χρυσού.

Πηγή: Pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *