Τέμπη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου

1

Τέμπη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΕπιστρέφουν οι εκδρομείς από Λάρισα και Πιερία
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, ενόψει προβλημάτων που πιθανόν να προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας, αλλά και για την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, αφορούν σε αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού, έως τη δ/ση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα και τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Στομίου με κατεύθυνση την Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη δ/ση Ομολίου.
Εξάλλου, τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας- Στομίου με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών- Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τέμπη: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *