18/07/2024

Σόδομα και Γόμορρα στην Πάτρα! Ο “καλόγερος” ήταν ο εραστής του

0

Σόδομα και Γόμορρα στην Πάτρα! Ο “καλόγερος” ήταν ο εραστής του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η σύζυγος είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άνδρα της – Εκείνος της έλεγε πως ακολουθεί τον δρόμο του Θεού και μάλιστα έχει γνωρίσει έναν θαυμάσιο καλόγερο…

Ο ερωτικός σύντροφος του συζύγου προσποιήθηκε τον… καλόγερο, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της συζύγου! Ο σύζυγος μάλιστα  τον εμφάνισε στη γυναίκα του ως πραγματικό καλόγερο, θέλοντας να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του για μερικές μέρες.

Ο ”καλόγερος” κυριολεκτικά «κατασκήνωσε» για ενάμιση μήνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακαλύψει όλη την αλήθεια και να γίνει έξω φρενών! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ανω Πόλη. Ο σύζυγος είναι εισοδηματίας και η σύζυγος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ενώ από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών.

Πριν από τρεις μήνες περίπου ξεκίνησε αυτή η πρωτάκουστη ιστορία. Όταν ο σύζυγος άρχισε να λέει στη γυναίκα του πως έχει ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού, ότι επισκέπτεται τακτικά ένα μοναστήρι και ότι εκεί έχει γνωρίσει έναν καλόγερο με τον οποίο έχουν συνδεθεί φιλικά. Μετά από πολλές κουβέντες, ο σύζυγος εξέφρασε την επιθυμία να φιλοξενήσει τον καλόγερο φίλο του για μερικές ημέρες. Η γυναίκα αναγκάστηκε να δεχθεί, όμως οι μέρες περνούσαν και ο καλόγερος δεν έλεγε να φύγει.

Συνολικά έφθασε να παραμείνει στο σπίτι γύρω στον… ενάμιση μήνα, έχοντας γίνει πλέον κανονικό μέλος της οικογένειας. Αλλά πέρα από αυτό, η ίδια συνειδητοποιούσε ότι υπήρχε και κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του αλλά και στη σχέση του με τον σύζυγό της. Έτσι άρχισε να το ψάχνει καλύτερα και τότε ανακάλυψε την αλήθεια η οποία αποδείχθηκε ο χειρότερός της εφιάλτης. Γιατί ο καλόγερος αποδείχθηκε «μαϊμού» και εκτός αυτού, αποδείχθηκε και ο κρυφός ερωτικός σύντροφος του συζύγου της!

Η σύζυγος δεν έκανε φασαρία. Σύμφωνα με το dete.gr, προτίμησε να κινηθεί νομικά. Το πρώτο που έκανε ήταν να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να φύγει ο δήθεν καλόγερος απ’ το σπίτι της. Μάλιστα η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δικαίωσε απόλυτα τη σύζυγο αφού ο φίλος του συζύγου υποχρεούται να εγκαταλείψει το σπίτι. Μετά από αυτό όμως η σύζυγος προχώρησε και σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου. Ο σύζυγος έσπευσε να την μεταπείσει, όμως εκείνη είναι ανένδοτη και μάλιστα έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της από το σπίτι. Mαζί, και αυτά των παιδιών…

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *