ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΑΚΑΒΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

4

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΑΚΑΒΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρόεδρος Γ Κακαβάς παραίτησηΜεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους ήταν η παραίτηση του Προέδρου Γ. Κακαβά και η ανεξαρτητοποίησή του. Οι φήμες γι’ αυτή του την κίνηση αιωρούνταν εδώ και μήνες κι εκεί που όλα έδειχναν να είχαν τακτοποιηθεί σαν κεραυνός εν αιθρία έγινε η παραίτηση.

Ο κύριος Δήμαρχος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους από την αρχή του συμβουλίου και έτσι ενημέρωσε εκ των προτέρων ότι  θα λείπει. Αυτό και μόνο αρκούσε για να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία που είχαμε ότι η παραίτηση θα γινόταν σήμερα. Ως γνωστόν ο κύριος Δήμαρχος αποφεύγει τις εντάσεις και τις δύσκολες καταστάσεις για να μπορεί να αποφασίζει με νηφαλιότητα. Δε σχολιάζουμε την απουσία του Δημάρχου γιατί είναι άκομψο δεδομένης της κατάστασης.
Προς το παρόν απλώς εκφράζουμε τη λύπη μας επειδή ο κ Κακαβάς προσέδιδε κύρος και σοβαρότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ουσιαστικό για τα Κοινά. Επίσης ας μας επιτραπεί η διατύπωση, προσέδιδε και μία φινέτσα και ενδιαφέρον με το καυστικό πολλές φορές, αλλά εξαιρετικά αιχμηρό και ποιοτικό χιούμορ του.
” Μας έφτιαξες το βράδυ ” είπε ο κ Γκιώνης,  συμφωνούμε μαζί του. Οι υπόλοιποι αρκέστηκαν σε σιωπή ή επιφωνήματα έκπληξης.

Σε λίγο λεπτομέρειες και το αποκλειστικό video

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΑΚΑΒΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  1. ekei einai i thesi sou na pas spiti sou paliompaskina

  2. Α ρε Κώωτση το φαγες το κεφάλι σου !

  3. «Δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ και στην Βουλή όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Πάτρα. Μάλιστα όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά «η παραίτηση μου αυτή δεν σημαίνει αποχώρηση». Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς». Ο ίδιος υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση και άφησε αιχμές κατά όσων έβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εναντίον του με αφορμή την παραίτηση. Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε στην δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει άνευ σημασίας και άνευ αξίας την παραίτησή του, διερωτώμενος παράλληλα εάν είναι «άνευ σημασίας να παραιτείται κάποιος υπουργός για να υπερασπιστεί το ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, για παράδειγμα, μιας και είναι θέμα των ημερών». Επίσης ο βουλευτής Αχαΐας απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που είχε είπε ότι δεν είναι όλοι για τα δύσκολα σημείωσε μεταξύ άλλων: «Άκουσα πως θέλει -τάχα- λεβεντιά και γενναιότητα να λες σε όλα ναι. Και πως δεν είσαι για τα δύσκολα, όταν λες όχι στην εξαθλίωση των πολιτών, στα νέα υφεσιακά μέτρα, στις νέες μειώσεις, μισθών και συντάξεων, εφάπαξ και επικουρικών, αναπηρικών, προνοιακών, πολυτεκνικών και άλλων επιδομάτων». Ο Νίκος Νικολόπουλος άφησε αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και διερωτήθηκε εάν έπρεπε ως υφυπουργός Εργασίας να υπερασπιστεί την τρόικα και τους δανειστές αντί για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *