19/04/2024

Συνέντευξη: Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης

13

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης φιλοξενούμενος του Κώστα Αντωνίου και της εκπομπής «Καφέ Ελληνικόν» , σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στον Lradio 87.5 fm.
Αναφέρεται στα ζητήματα  των αρμοδιοτήτων του που είναι η καθαριότητα και το πράσινο, όπου έχει επιδείξει έργο.
Αναφέρεται και σε θέματα  επικαιρότητας όπως  η διαδικασία παραχώρησης του πάρκου για τη Νεραϊδοχώρα, ο ελλειπής φωτισμός του Δήμου και οι παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις προσώπων της παράταξης στην οποία ανήκει.
Αυτά σε συνδυασμό με απαντήσεις στις ερωτήσεις των ακροατών συνθέτουν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έχει νόημα να ακούσετε.

[youtube=http://youtu.be/gzehc9lbers]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “Συνέντευξη: Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης

  1. Ο μονος που αξιζει εισαι! Μπραβο Θαναση που κρατας την πολη καθαρη με τοσα που τραβας!

  2. Pas kala? Ektos an meneis sto kentro tis polis ekei ta mazevoun epeidi fainetai

  3. Απο τους λιγους που αξιζουν..μπραβο σου κ. Αντιδημαρχε.

  4. Μήπως ξέρετε αν τα δέντρα στους πεζόδρομους είναι πρωτοβουλία του κ Αντιδημάρχου; Επειδή θέλω να του πω αρχικά συγχαρητήρια και να τον ρωτήσετε πόσο θα ζήσουν τα φοινικόδεντρα που φύτεψε. Τώρα που τα συνηθίσαμε μην μαραθούν ,αμαρτία είναι.

  5. σωστος τεκμηριωμενος και διαβασμενος ο κ. αντιδημαρχος.κ. μουζακη ευχομαστε να συνεχισετε και καλη δυναμη.

  6. to paleyei o anthrwpos.ti na kanoyn me tosa xrei poy toys afisan?

  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

  8. 21.49 αφου απαντησε ο ανθρωπος τι ρωτας και συ να μαθεις?

  9. Η αγαπημένη τακτική της δημοτικής αρχής. Να κάνει λίγα πράγματα και να δικαιολογεί την ανικανότητά της με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και με τα χρέη που άφησαν οι προηγούμενοι. Οι προηγούμενοι έδωσαν εξετάσεις και κόπηκαν το θέμα είναι τι μπορείτε να κάνετε εσείς εκτός από το να κλαίγεστε.

  10. Ζω μόνιμα στο Λουτράκι και αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πόλη είναι καθαρή σε σχέση με άλλες περιοχές, όπως τη γειτονική Αθήνα, όπου διατηρώ κι εκεί ένα διαμέρισμα. Εκεί η κρίση την επηρέασε πολύ στην καθαριότητα. Εδώ δεν είναι όλα πάντα τέλεια όμως ακόμα κι αν υπάρχουν κάπου σκουπίδια μέσα σε λίγες ώρες τα μαζεύουν. Μην είστε αυστηροί λοιπόν . Εδώ το σπίτι μας καθαρίζουμε και μετά από λίγο λερώνεται.

  11. Είναι ο αντιδήμαρχος που πραγματικά δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε αυτό που κάνει και τα αποτελέσματα είναι ορατά παντού στο Δήμο μας.
    Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία στους τομείς της αρμοδιότητάς του.
    Καλές γιορτές Θανάση δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο σου.

  12. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *