Συμπόρευση Δέδε – Βακαλόπουλου στην Πελοπόννησο

2

Συμπόρευση Δέδε – Βακαλόπουλου στην Πελοπόννησο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Η απόφαση των πολιτών της Πελοποννήσου στις 18 Μαΐου θα δεσμεύσει το μέλλον του τόπου μας και –ουσιαστικά- θα καθορίσει την φυσιογνωμία της περιφέρειας το 2020.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές γενιές της Πελοποννήσου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη της ανατροπής και της αναδημιουργίας.

Με Ειλικρίνεια και Τόλμη εγκαταλείπουμε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια και υποτασσόμαστε στην ανάγκη για την συνένωση όλων των υγιών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, προς τις οποίες απευθυνόμαστε. Για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και προσηλωνόμαστε σε όσα μας ενώνουν. Στις κοινές μας αγωνίες για τους πολίτες της Πελοποννήσου και τους κοινούς στόχους, για Πρόοδο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Διαφάνεια. Στην προγραμματική μας σύγκλιση, για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας.

Γιώργος Δέδες (Πελοποννησιακή Συνεργασία – Πράξη Ανάπτυξης)- Μπάμπης Βακαλόπουλος (Δημοκρατική Αριστερή Συνεργασία Πελοποννήσου)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Συμπόρευση Δέδε – Βακαλόπουλου στην Πελοπόννησο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *