Σοκαριστικό!! Κατακρεούργησε ανθρώπους και πούλησε τη σάρκα τους στην αγορά ως “κρέας στρουθοκαμήλου”

0

Σοκαριστικό!! Κατακρεούργησε ανθρώπους και πούλησε τη σάρκα τους στην αγορά ως “κρέας στρουθοκαμήλου”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα ύποπτο ότι κατακρεούργησε ανθρώπους, πούλησε τη σάρκα τους στην αγορά ως “κρέας στρουθοκαμήλου” και διατήρησε τα μάτια τους μέσα σε βάζα στο σπίτι του, αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ, 56 χρόνων, ένας χωρικός της επαρχίας Γιουνάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, συνελήφθη στα τέλη Απριλίου στο πλαίσιο της έρευνας για το φόνο ενός νεαρού 19 ετών, αναφέρει ο ιστότοπος Guanxi News. Οι ερευνητές ανακάλυψαν στην κατοικία του το κινητό τηλέφωνο και την τραπεζική κάρτα του θύματος.

Όμως η αστυνομία εξέφρασε φόβους για μακάβριες ανακαλύψεις, καθώς 17 πρόσωπα έχουν εξαφανισθεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πρόσφατα στην περιοχή, μερικά από τα οποία κατοικούσαν σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι του Ζανγκ. “Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ είναι ένα καννιβαλιστικό τέρας”, είπαν κάτοικοι του χωριού του, τους οποίους επικαλείται ο ιστότοπος, προσθέτοντας ότι είχαν δει πλαστικές σακούλες να κρέμονται μπροστά από το σπίτι του, από τις οποίες έβλεπαν μερικές φορές να προεξέχουν οστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ “Στάνταρντ”, η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου “δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών”. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης κομμάτια σάρκας, προφανώς ανθρώπινης, κρεμασμένα μέσα στο σπίτι για να ξεραθούν, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είναι πιθανό ο Ζανγκ να έτρεφε τα τρία σκυλιά του με ανθρώπινη σάρκα, ένα μέρος της οποίας πωλούσε επίσης στην αγορά λέγοντας πως είναι “κρέας στρουθοκαμήλου”, προσθέτει η “Στάνταρντ”. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Guangxi News, ο Ζανγκ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για φόνο και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σχεδόν 20 ετών.

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *