26/04/2024

Σοβαρή ΕΞΕΛΙΞΗ Λουτράκι Α.Ε. ! Απέσυρε ο εργολάβος την αίτηση πτώχευσης [Video]

3

Σοβαρή ΕΞΕΛΙΞΗ! Απέσυρε ο εργολάβος την αίτηση πτώχευσης κατά της Λουτράκι Α.Ε. [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σοβαρή ΕΞΕΛΙΞΗ Λουτράκι Α.Ε. ! Απέσυρε ο εργολάβος την αίτηση πτώχευσης [Video]Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης στην χθεσινή του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο θέμα των δικαστηρίων που αφορούν τη Λουτράκι Α.Ε. και τον Δήμο μας ευρύτερα μιας και διακυβεύεται η περιουσία των Δημοτών και τα έσοδα του Δήμου προερχόμενα από τους συνεταίρους.

Η αίτηση πτώχευσης κατά της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ από την “Αλέξανδρος Τεχνική” είχε προς το παρόν ευχάριστη εξέλιξη μιας και χθες ο εργολάβος απέσυρε το θέμα της πτώχευσης της Ανωνύμου Εταιρείας όμως σύμφωνα με τον κ. Δήμαρχο πολύ σύντομα θα το επαναφέρει (!) .

 Στο άλλο σκέλος, αυτό με τους συνεταίρους του casino, χθες ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης  διατύπωσε ακόμα πιο παραστατικά την άποψή του ότι δεν είναι εποχή για πόλεμο και είπε ότι δε σκοπεύει να βγάλει τα σπαθιά και τα όπλα που του έχουν απομείνει ως Δήμος γιατί πιστεύει ότι είναι εποχή για συνεργασίες και όχι για πόλεμο με τους συνεταίρους.
Αφήνοντας προς το παρόν τα σπαθιά στα συρτάρια, πήρε πιο ελαφρύ οπλισμό και έριξε βέλη προς την κατεύθυνση του προκατόχου του – Κ. Λογοθέτη. Έτσι είπε δημοσίως πια ότι ο Δήμος επί Δημαρχίας Λογοθέτη πήρε το μίνιμουμ γκαραντί του 2013 το ένα κομμάτι σε μέρισμα και το άλλο υπό μορφή δανείου λόγω της Εθνικής Τράπεζας (αλλιώς θα το έπαιρνε η τράπεζα απλώς το βάφτισαν έτσι για να φτάσουν τα χρήματα στη εταιρεία του Δήμου) το ενδιαφέρον είναι ότι όπως και να ονομάστηκαν τα χρήματα αυτά έχουν δοθεί, συνεπώς είναι παράξενο που ορισμένοι φώναζαν ότι δεν δόθηκαν, το ποσό που όντως δεν δόθηκε είναι το μίνιμουμ γκαραντί του 2014. Σε σχέση με τα 2 εκ. 800 χιλ. του μίνιμουμ γκαραντί των συνεταίρων και ο νυν Δήμαρχος συμφωνεί ότι πρέπει να τα διεκδικήσουμε γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει η εταιρεία αλλιώς και να αντεπεξέλθει στα έξοδα.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3MeoPOxxm3I]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Σοβαρή ΕΞΕΛΙΞΗ Λουτράκι Α.Ε. ! Απέσυρε ο εργολάβος την αίτηση πτώχευσης [Video]

  1. TIPOTE ALLO DEN EGINE STO SYMBOYLIO.MONO O GIWNHS MILHSE?TA ALLA VIDEO THA TA VALETE?

  2. Τι εγινε, ο εργολαβος ξαφνικα δεν καταστρεφετε; 3 χρονια οπου γαμος και χαρα ο εργολαβος πρωτος!!! καμερες, δικαστηρια, τωρα εξαφανισμενος, ρε πλακα που εχετε!!!

  3. cala ta les sketi moufa i katastasi emeis omws den masame koutoxorto na doume twra pws tha xelaspwsei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *