23/05/2024

Σκέφτηκε να συναντήσει όλους τους followers στο Twitter !

0

Σκέφτηκε να συναντήσει όλους τους followers στο Twitter !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
ΦΩΤΟ από dailymail.co.uk

Ήταν ένα βαρετό Σάββατο όταν του ήρθε η φαεινή ιδέα… να γνωρίσει από κοντά όλους τους followers στο Twitter του! Ο 32χρονος δεν έχασε καιρό, ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε το ταξίδι του!

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του twitter, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ… Ότι ξέρει ο ένας για τον άλλον είναι μέσω του ψηφιακού κειμένου των 140 χαρακτήρων που πληκτρολογούν… Ο Declan Dineen, ένας 32χρονος ταχυδακτυλουργός και συγγραφέας από τη Γλασκώβη, fan των social media, περνούσε ένα βαρετό απόγευμα Σαββάτου όταν αποφάσισε πως θέλει να συναντήσει όσους τον ακολουθούσαν στο twitter. Και ξεκίνησε από τη Βρετανία…

Ενθουσιασμένος, με κάθε έναν που συναντάει, βγάζει μαζί του φωτογραφία και την ανεβάζει… που αλλού; Στο Twitter του!

 

Μέχρι στιγμής, έχει ταξιδέψει σε 20 πόλεις της Βρετανίας, όπως στο Manchester, στο Brighton,  στο Birmingham, στο Nottingham, στο Derby κ.α κι έχει συναντήσει περίπου 150 από τους followers του!

Η ιστορία του όμως, είχε ενδιαφέρον και τα media την δημοσιοποίησαν με αποτέλεσμα οι followers του να αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται! Τώρα έχει πάνω από 12.000 άτομα που τον ακολουθούν και συνεχώς αυξάνονται!

Λέτε να καταφέρει να τους συνατήσει όλους; Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως αν και αρχικά σκόπευε να σταματήσει στους 150 τώρα άλλαξε γνώμη και θα συνεχίσει να συναντάει κι άλλους!

Πηγή: Newsit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *