22/06/2024

Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα της πριγκίπισσας

0

Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα το όνομα της πριγκίπισσας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προ ημερών τo όνομα Σάρλοτ είχε εκθρονίσει το όνομα Άλις αποτελούσε «φαβορί» όπως τουλάχιστον προέβλεπαν τα γραφεία των στοιχημάτων σχετικά με το όνομα που θα επέλεγαν οι Κέιτ και Ουίλιαμ για τη νεογέννητη κορούλα τους.

Η Βρετανία ανυπομονούσε  μετά τη γέννηση της μικρής να μάθει την επιλογή της δούκισσας του Κέμπριτζ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Και ενώ οι ευτυχισμένοι γονείς πέρασαν την πρώτη τους νύχτα μαζί με τα δύο τους παιδιά στο παλάτι του Κένσιγκτον, οι προβλέψεις έδιναν και έπαιρναν για το όνομα της μικρής.

«Επικρατεί μία τρέλα» δήλωσε την Κυριακή η εκπρόσωπος τύπου του γραφείου στοιχημάτων Ladbrokes, Τζέσικα Μπριτζ, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η «υστερία» που επικρατούσε είναι μεγαλύτερη από εκείνη σχετικά με το αν το δεύτερο παιδί της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν κορίτσι ή αγόρι.

Τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας είχαν ήδη ζημίες ύψους 675.000 ευρώ καθώς κατέβαλαν το ποσό αυτό σε όσους στοιχημάτισαν- και τελικά κέρδισαν- ότι το παιδί θα είναι κορίτσι.

Χρόνος αναμονής για τα «βασιλικά» ονόματα

Μια μόνο μέρα αναμονής για το ανυπόμονο κοινό άφησε το βασιλικό ζεύγος μέχρι να ανακοινώσει το όνομα της νεαρής πριγκίπισσας. Μία εβδομάδα είχε περάσει μέχρι να μαθευτεί το όνομα του Ουίλιαμ και ένας μήνας για το όνομα του πατέρα του, του πρίγκιπα Καρόλου. Η 33χρονη Κέιτ και ο 32χρονος Ουίλιαμ αποφάσισαν δύο ημέρες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου τους, που γεννήθηκε την 22α Ιουλίου του 2013, να αποκαλύψουν το όνομά του, Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος.

https://www.youtube.com/watch?v=EEwtd2ycBpc

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *