18/07/2024

Ρόδος:”Στρατολογούσαν” γυναίκες-δηλητήριο και χτυπούσαν την ώρα της ερωτικής πράξης!

0

Ρόδος:”Στρατολογούσαν” γυναίκες-δηλητήριο και χτυπούσαν την ώρα της ερωτικής πράξης!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αποκαλύψεις για τη δράση ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος που χτυπούσε σε δωμάτια ξενοδοχείων και δασικές περιοχές…

Σπείρα που αφαιρούσε κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή από άνδρες, τους οποίους απομόνωναν δύο νεαρές τσιγγάνες, υποσχόμενες ερωτική ικανοποίηση, σε παραλίες, δωμάτια ξενοδοχείων και δασικές περιοχές, εξάθρωσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού!

Τις δύο γυναίκες χρησιμοποιούσε ως «ερωτικό δόλωμα» η σπείρα, που «έγδυνε» με αριστοτεχνικό τρόπο τα θύματά της, την ώρα που απολάμβαναν τις «υπηρεσίες» τους. Η έρευνα των αστυνομικών όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα “Δημοκρατική” είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένουν μετά τη σύλληψη των μελών του κυκλώματος κι άλλα θύματα να καταγγείλουν τις εις βάρος τους επιθέσεις για τον σχηματισμό συμπληρωματικής δικογραφίας.

Ταυτόχρονα ερευνάται πληροφορία που θέλει άλλη σπείρα, που δρα στο νησί κοντά στον καταυλισμό του Καρακόνερου, να έχει «στρατολογήσει» ανήλικες για τον ίδιο σκοπό. Οι πληροφορίες θέλουν συγκεκριμένο κύκλωμα τσιγγάνων να χρησιμοποιεί κορίτσια ηλικίας 12 με 15 ετών τα οποία πλησιάζουν μεσήλικες κυρίως Ροδίτες, προσφέροντάς τους ερωτικές απολαύσεις, να τους απομονώνουν και εν συνεχεία να τους ληστεύουν.

Τα θύματα της σπείρας δεν έχουν καταγγείλει τις σε βάρος τους επιθέσεις φοβούμενοι τις συνέπειες του νόμου εξαιτίας της ηλικίας των κοριτσιών.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *