13/06/2024

Πότε να κάνεις σεξ; Αυτές είναι οι 5 καλύτερες στιγμές για σεξ!

0

Πότε να κάνεις σεξ; Αυτές είναι οι 5 καλύτερες στιγμές για σεξ1 πότε είναι η καλύτερη ώρα για σεξ;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

πότε είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; sex Αυτές είναι οι συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή σου που το σεξ θα είναι καλύτερο από ποτέ. Πάρε μολύβι και χαρτί, και σημείωσε!

Πότε να κάνεις σεξ;

Πριν από μία σημαντική παρουσίαση

Έρευνα έδειξε πως κάνοντας σεξ τα νεύρα χαλαρώνουν, η πίεση του αίματος χαμηλώνει και το στρες μειώνεται. Άλλη έρευνα έδειξε πως άνθρωποι που έκαναν σεξ πριν από μία δημόσια ομιλία ήταν πολύ λιγότερο αγχωμένοι σε σχέση με άλλες φορές.

Το πρωί

Σοβαρά, το σώμα σου φτιάχτηκε για πρωινό σεξ. «Όχι μόνο η τεστοστερόνη και η ενέργεια σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά αύξηση της οξυτοκίνης θα κρατήσει εσένα και τον σύντροφο σου περισσότερο δεμένους μέσα στη μέρα, ενώ παράλληλα οι ενδορφίνη θα βελτιώσει τη διάθεση σου», λέει η σεξολόγος, PhD, Jessica O’Reilly.

Όταν νιώθεις λίγο αδιάθετη

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, έρευνες λένε πως κάνοντας σεξ μπορείς να βελτιώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Ορίστε, πως θα προλάβεις τις ιώσεις.

Τη 14η μέρα του κύκλου σου

Μία πρόσφατη μελέτη έδειξε πως περίπου δύο εβδομάδες μέσα στον κύκλο σου, η κλειτορίδα σου μεγαλώνει κατά 20% και υγραίνεται ευκολότερα. Δηλαδή, ο οργασμός σου ίσως γίνει μία εύκολη υπόθεση τη συγκεκριμένη μέρα. Ε δεν θα το εκμεταλλευτείς;

Μετά από γυμναστική

Εκμεταλλεύσου τη λάμψη και τα σεξουαλικά οφέλη που σου χαρίζει η άσκηση. Έτσι κι αλλιώς, συχνά έχεις καλύτερη εικόνα για το σώμα σου μετά τη γυμναστική, άρα η αυτοπεποίθηση σου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Και τι είναι το σεξ δίχως αυτοπεποίθηση; Σίγουρα, όχι απολαυστικό!

Πηγή: shape.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *