18/07/2024

Πόνος κατά τη διάρκεια του sex; Απαλλαγείτε

0

Πόνος κατά τη διάρκεια του sex; Απαλλαγείτε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το sex είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του ανθρώπου! Δεν πρέπει να αφήνουμε τον πόνο και τις ενοχλήσεις να μας χαλάνε τις μαγικές στιγμές που ζούμε με τον σύντροφό μας. Αν νιώθετε πόνο λοιπόν κατά τη διάρκεια του sex μάθετε σε τι μπορεί να οφείλεται…

Κολπίτιδα
Τα συμπτώματα με τα οποία κάνει την εμφάνισή της είναι έντονες κολπικές εκκρίσεις, φαγούρα, ερεθισμός και πόνος κατά τη διάρκεια του sex. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς είναι απόλυτα θεραπεύσιμη, αρκεί να επισκεφθείτε άμεσα τον γυναικολόγο σας μόλις παρουσιαστούν τα συμπτώματα.

Ξηρότητα κόλπου
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών πάσχει από ξηρότητα κόλπου, η οποία μπορεί να οφείλεται στον παρατεταμένο θηλασμό, σε ορμονικές θεραπείες, στο κάπνισμα, στην ενδομητρίωση, στις κολπικές πλύσεις κ.α. Ανάλογα με τη δική σας περίπτωση, ο γυναικολόγος θα σας συστήσει τον ιδανικό τρόπο θεραπείας. Αν πρόκειται για απλή ξηρότητα κόλπου, μία λιπαντική κρέμα μπορεί να κάνει αισθητή διαφορά. Αν η ξηρότητα οφείλεται σε άλλους παράγοντες, τότε ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε συγκεκριμένη αγωγή.

Δυσμορφίες γεννητικής περιοχής
Αρκετές γυναίκες παρουσιάζουν μικρά, μεγάλα ή χαλαρά χείλη του αιδοίου ή ακόμα συχνότερα διευρυμένο εύρος του κόλπου μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς. Οι δυσμορφίες προκαλούν συνήθως έντονους πόνους κατά τη σεξουαλική επαφή και επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.  Η σύγχρονη επιστήμη μας δίνει τη λύση με την Αιδοιοπλαστική, όπου μπορούμε να αποκαταστήσουμε πλήρως οποιαδήποτε δυσμορφία και να αλλάξουμε για πάντα τη σεξουαλική ζωή της γυναίκας.

Πηγή: ananeosi.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *