Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Λουτρακίου, θέσεις και 5 βασικοί πυλώνες

0

Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ. Λουτρακίου, θέσεις και 5 βασικοί πυλώνες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΠΥΡΗΝΑ Ε.ΠΑ.Μ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΕΝΩ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΤΥΓΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ Η ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ε Π Ι Β Ι Ω Σ Η Σ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” ΚΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΙ “ΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ” ΚΑΙ “ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ” ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.

 

ΠΥΛΩΝΕΣ

 

Α) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Β) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΖΙΝΟ

Γ) ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ (Γ.Π.Σ.) – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δ) ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Ε) ΠΑΙΔΕΙΑ – ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

ΠΥΛΩΝΑΣ Α

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ & ΤΕΛΩΝ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΑΠ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ, ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 2% ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0,5% ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ: ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤOΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

1)ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ.

2)ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΤΗ S.O.S. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

3)ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. (ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: 1)ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΕΡΓΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΑΣ. ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

2)ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. Π.Χ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

3)ΝΕΡΟ: ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Η΄ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

4)ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ “ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ” ΤΩΝ 400-500 € ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ Σ.Δ.Ι.Τ. (ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

5)ΔΙΟΔΙΑ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΚΑΠΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΠΥΛΩΝΑΣ Β


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΓΗΘΗΚΑΝ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ e-ΚΕΠ.  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Π.Χ. ΝΕΡΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΛΠ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΖΙΝΟ : Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ Α.Ε. ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΟΡΘΗ Η΄ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ Η΄ ΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΕ Α.Ε.

 

ΠΥΛΩΝΑΣ Γ


Γ.Π.Σ.: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Η΄ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

 

ΠΥΛΩΝΑΣ Δ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ: ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΩΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ Π.Χ. ΠΑΡΚΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΘΡΟΥΒΑΛΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ: ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.


ΠΥΛΩΝΑΣ Ε

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ.

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΥΛΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΙ. ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΟΧΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

 

“ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΟΥΔΕΙΣ”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *