16/04/2024

Προσοχή: Απόσυρση παρτίδας σοκολάτας Lacta λόγω ξένου σώματος

0

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Mondelez ανακοίνωσε την απόσυρση μιας παρτίδας σοκολάτας Lacta. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για την παρτίδα της Lacta Oreo σε συσκευασία 37 γραμμαρίων, λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος, δηλαδή μικρού κομματιού πλαστικού.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά στην Ελλάδα μεμονωμένη ποσότητα των παρακάτω παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμ. λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού).

Τονίζεται ότι η παραπάνω προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε. Ταυτόχρονα, η εταιρεία με δική της πρωτοβουλία ενημέρωσε σχετικά τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον επιθυμούν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *