Προλαβαίνετε – Η καλύτερη ώρα για να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα είναι γύρω στις 15:00

0

Περίπου στις τρεις το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου έρχονται σε οργασμό πιο εύκολα.

Αν και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξεκινήσετε την ημέρα σας κάνοντας σεξ, οι εδικοί επισημαίνουν ότι, τη συγκεκριμένη ώρα της ημέρας,το γυναικείο σώμα απελευθερώνει μεγάλη ποσότητα κορτιζόλης, μιας ορμόνης που εξασφαλίζει περισσότερη ενέργεια.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης ώρας είναι ότι τα επίπεδα των οιστρογόνων των ανδρών είναι υψηλά. Κι όταν οι άντρες έχουν όρεξη για ερωτικά παιχνίδια, τότε και οι γυναίκες ερεθίζονται πιο εύκολα.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, o γυναικείος οργασμός διαρκεί 5 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Ωστόσο, μόνο το 26 % των γυναικών σε όλο τον κόσμο φθάνουν σε οργασμό με τον σύντροφό τους. Το 81% των γυναικών που αυνανίζονται όμως φθάνουν σε κορύφωση.

Μελέτη του ινστιτούτου Berliner Charité έδειξε ότι, η μυρωδιά του συντρόφου είναι το πιο σημαντικό διεγερτικό για να φθάσουν οι γυναίκες στην κορύφωση. Η έλξη που νιώθουμε για τον σύντροφό μας παίζει δευτερεύοντα ρόλο στο κρεβάτι.

Για την γυναίκα, τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα. Με τα χάδια, για παράδειγμα, το γυναικείο σώμα ενεργοποιείται άμεσα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *