26/10/2024

Πριν από τη στρατηγική: Προσδιορίστε το bankroll σας

0

Πριν από τη στρατηγική: Προσδιορίστε το bankroll σας

Ζητώντας από επαγγελματίες παίκτες να σας δώσουν μόνο μία συμβουλή για να μάθετε πώς να κερδίζετε σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες εφαρμογών Vistabet app και να είστε έτοιμοι να ακούτε την ίδια απάντηση ξανά και ξανά:

Το μυστικό για να κερδίσετε σε κουλοχέρηδες βρίσκεται στη σωστή στρατηγική διαχείρισης του bankroll.

Οι επαγγελματίες παίκτες θα σας πουν ότι πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσα χρήματα μπορείτε να ξοδέψετε σε κουλοχέρηδες.

Στρατηγική

Κάθε φορά που εκτελείται ένα διαδικτυακό παιχνίδι κουλοχέρηδων, σας ζητείται να λάβετε υπόψη δύο πολύ σημαντικές πτυχές: την αξία των κερμάτων με τα οποία πρόκειται να παίξετε και τον αριθμό των κερμάτων που έχετε επενδύσει σε κάθε στοίχημα.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί το να στοιχηματίζεις τέσσερα νομίσματα των 0,50 δεν είναι το ίδιο με το να στοιχηματίζετε ένα κέρμα 2,00. Αν και αυτά τα δύο στοιχήματα σε κουλοχέρηδες έχουν το ίδιο κόστος, μπορούν να παράγουν πολύ διαφορετικά αποτελέσματα.

Και αν σκέφτεστε σοβαρά πώς να κερδίσετε σε κουλοχέρηδες, πρέπει να ξέρετε.

Οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες προσφέρουν τις ίδιες πληρωμές είτε στοιχηματίζετε 1, 2 ή περισσότερα νομίσματα. Ο πολλαπλασιαστής αλλάζει, γεγονός που αυξάνει (ή όχι) τα χρήματα που κερδίζονται.

Τοποθετήστε ένα νόμισμα και μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τη νίκη σας επί 1x. Ποντάρετε δύο νομίσματα και ο πολλαπλασιαστής είναι 2x.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί το στοίχημα με τέσσερα νομίσματα στο παραπάνω Παράδειγμα ήταν το καλύτερο στοίχημα;

Η μόνη διαφορά είναι ότι ποντάρετε τη μέγιστη ποσότητα κερμάτων που επιτρέπει το μηχάνημα, αφού σε αυτή την περίπτωση ο πολλαπλασιαστής γίνεται μεγαλύτερος από τον αριθμό των κερμάτων που «επενδύονται» στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, υπάρχει το μέρος για το πώς να κερδίσετε το τζάκποτ σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες

Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, οι περισσότεροι κουλοχέρηδες μοιράζονται μόνο τις μεγαλύτερες νίκες και τζακ ποτ με αυτούς που στοιχηματίζουν περισσότερο.

Αν λοιπόν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε το τζάκποτ σε διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, δεν χρειάζεται μόνο να κάνετε μεγάλα στοιχήματα. Πρέπει να ποντάρετε το μέγιστο.

Παράδοση στρατηγικής

Το πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό: αν κοιτάξετε τα δύο φύλλα σας κλειστά και του ντίλερ, θα δείτε ότι οι πιθανότητές σας να κερδίσετε φαίνονται ελάχιστες. Αλλά με αυτή τη στρατηγική, μπορείτε να προσαρμόσετε το χέρι σας και να διπλώσετε το μισό από το αρχικό σας στοίχημα ενώ πιάνετε το υπόλοιπο. Είναι κατανοητό ότι αυτό δεν είναι διαθέσιμο παντού, αλλά είναι ένα εξαιρετικό δίχτυ ασφαλείας, ειδικά για αρχάριους αν βρεθούμε σε ένα τραπέζι που το προσφέρει.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *