Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου

0

Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

O Ν.Ο. Κιάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 Παίδων/Εφήβων Κορασίδων/Νεανίδων από τις 17 έως και τις 21 Απριλίου 2012 από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου.

Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τις 160 και προέρχονταν από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά βρέθηκαν στη Μαρίνα του Φλοίσβου έτοιμα να δείξουν τις ικανότητές τους. Το κέφι, ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία ήταν διάχυτη κατά την έναρξη των αγώνων.

Ο Ν.Ο. Κιάτου συμμετείχε με το νεαρό αθλητή Παναγιώτη Καραπιπέρη ο οποίος κατέλαβε την 9η θέση στον Αργυρό Στόλο έχοντας κάνει μόλις δύο μήνες προπονήσεων στην κατηγορία αυτή. Η καλή αγωνιστική κατάσταση του Παναγιώτη φάνηκε από την πρώτη κιόλας ιστιοδρομία που, με οριακές συνθήκες ανέμου, ξεπέρασε αθλητές με πολυετή εμπειρία σε αγώνες στην κατηγορία αυτή. Ο αθλητής απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ιστιοπλοϊκές γνώσεις που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία των σκαφών τύπου Optimist ήταν εξαιρετικές.

Από πλευράς καιρού οι συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές καθώς την πρώτη ημέρα όλες οι ιστιοδρομίες ακυρώθηκαν λόγω των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν, ενώ τη δεύτερη μέρα οι αγώνες ακυρώθηκαν λόγω άπνοιας. Ωστόσο όλα κύλησαν κανονικά τις επόμενες ημέρες και παρά τις διακυμάνσεις του ανέμου οι ιστιοδρομίες πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Πρώτος στη γενική κατάταξη ήταν ο αθλητής του Ν.Ο. Αίγινας Στάθης Ερρίκος, δεύτερος ο Εφραιμίδης Συνοδινός του Ν.Ο. Βουλιαγμένης και τρίτος ο Φλωρεντίν Φίλιππος Ι.Ο. ΠΟ.Ρ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *