Πράγματα που ενας άντρας δεν πρόκειται να προσέξει

0

Δες ποια πράγματα δεν πρόκειται να προσέξει ένας άντρας!Όπως, θα γνωρίζετε το δυνατό σημείο των ανδρών, σίγουρα δεν είναι η παρατηρητικότητα τους…
Μάλιστα, πράγματα που για εσάς είναι αυτονόητα, γι αυτούς είναι μέχρι και αδιάφορα.. και αυτό συμβαίνει όχι γιατί δεν ενδιαφέρονται για εσάς, απλώς δεν τα προσέχουν..

Μερικά απο αυτά λοιπόν, είναι:

1. Η νέα σας τσάντα. Για τους άντρες υπάρχει το ίδιο σχέδιο. Το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα.

2. Είστε αξύριστες. Δε θα παρατηρήσουν αν ξεχάσατε να ξυριστείτε, εκτός κι αν έχετε αποκτήσει μία γουνίτσα.

3. Τα νέα αρωματικά κεριά που αγοράσατε για το σπίτι. Εσείς λατρεύετε τα κεριά και εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των μυρωδιών.

4. Δεν φοράτε μακιγιάζ. Εσύ μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα αγόρια δεν θα καταλαβαίνουν αν εμφανιστείς χωρίς μακιγιάζ. Ένα από τα μεγαλυτέρα μυστήρια της ανθρωπότητας.

5. Τα νέα σας παπούτσια. Συνήθως δεν κοιτάνε κάτω από τα γόνατα

6. Ότι έχετε κυτταρίτιδα. Όλες οι γυναίκες είναι σκληρές με την κριτική για το σώμα τους. Οι άντρες, όμως, δεν την βλέπουν και δεν τους νοιάζει. Εκτός κι αν είναι personal trainer!

7. Το νέο σας χτένισμα. Μόνο αν εμφανιστείτε με ξυρισμένο κεφάλι θα το προσέξουν αλλιώς θα σας κοιτάζουν απορημένοι.

8. Τα νέα σας γυαλιά ηλίου. Είστε τόσο χαρούμενες για τη νέα σας αγορά πηγαίνετε να του τα δείξετε και εκείνος σας λέει: “Μοιάζουν με τα προηγούμενα που είχες. Γιατί πήρες καινούρια;”. Τραγικό!

9. Το νέο σας κραγιόν. Για εκείνους υπάρχουν τρία βασικά χρώματα, το κόκκινο, το ροζ και το πορτοκαλί. Για τις υπόλοιπες αποχρώσεις έχουν αχρωματοψία.

10. Ότι κάτι αλλάξατε στην κρεβατοκάμαρά σας. Μετακινήσατε το φωτιστικό, αλλάξατε μαξιλάρια, βάλατε κεριά. Μάλλον δε θα το προσέξει. Το κάνατε για τον εαυτό σας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *