27/05/2024

Πράγματα που αρέσουν στους άντρες πάνω μας και δεν περνάνε απ’ το μυαλό μας

0

Πράγματα που αρέσουν στους άντρες πάνω μας και δεν περνάνε απ’ το μυαλό μας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αν μπορούσε μία γυναίκα να μπει στο αντρικό μυαλό, σίγουρα θα έλυνε τα προβλήματα όλων μας και θα έκανε τις σχέσεις πολύ πιο απλές και εύκολες. Ωστόσο, επειδή αυτό, τουλάχιστον ακόμα δεν γίνεται, και καλύτερα γιατί έτσι διατηρείται και ένα μυστήριο, προσπαθούμε μέσω ερωτήσεων από φίλους άντρες να μάθουμε τι τελοσπάντων θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα! Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά αν ήθελε μόνο ένα ωραίο σώμα και ένα σέξι πρόσωπο, που συνήθως αυτά του αρκούν όταν αυτό που ζητά είναι το sex! Ωστόσο, όταν το πράγμα το βλέπει κάπως αλλιώς, και είναι διατεθειμένος να κάνει και κάτι παραπάνω, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που το ακούτε πρώτη φορά, αυτό όμως που ίσως να μην έχετε ξανακούσει, είναι ότι τα αγόρια δίνουν σημασία σε πολύ ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι οποίες είναι ικανές είτε να τους ενθουσιάσουν είτε να τους ξενερώσουν!Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα, τα οποία ένας άντρας εύχεται να είχε η γυναίκα που του αρέσει, αλλά μάλλον θεωρεί κάπως παράλογο να το… εκφράσει!

1. Να τρώει: Ναι εδώ ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις, γι’ αυτό λέμε να γίνουμε κάπως πιο σαφείς και συγκεκριμένοι. Όταν μία γυναίκα απολαμβάνει το φαγητό της και δεν ντρέπεται να το κάνει ακόμα και μπροστά σε κόσμο, ή στον άντρα με τον οποίο έχει βγει ραντεβού, δίνει το μήνυμα ότι είναι σε θέση να αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές, ηδονές θα το πούμε εμείς, της ζωής! Το θέμα στην προκειμένη βέβαια είναι, ότι αν έχετε κάποια περιττά κιλά, αντιλαμβανόμαστε το πόσο δύσκολο ίσως να είναι για εσάς να αφεθείτε, καθώς τρέμετε και μόνο στην ιδέα αποδοκιμαστικών σχολίων, τα οποία σχεδόν πάντα είναι μέσα στο μυαλό σας. Εν ολίγοις, δεν είπαμε να πέσετε με τα μούτρα, αλλά αν θέλετε να φάτε τηγανιτές πατάτες και γλυκό, μπορείτε να το κάνετε άφοβα πιστεύουμε! Στο κάτω κάτω δε βγαίνετε και με μοντέλο. Που ακόμα και αυτά, κάποιες φορές τις ατασθαλίες τους τις κάνουν!

2. Να κάνει την πρώτη κίνηση: Μπορεί από παλιά, πολύ παλιά, να έχει επικρατήσει ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και ότι αυτός οφείλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ξέρετε, κάποιες φορές είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο! Όσο κι αν του αρέσετε, και όσο κι αν σας έχει φαντασιωθεί άπειρες φορές να του κάνετε… περίεργα πράγματα, αν δεν ανταποκρίνεστε στο φλερτ του, ενω σας αρέσει, αργά ή γρήγορα θα αγανακτήσει και θα βρει κάποια άλλη να ασχοληθεί! Μπορεί οι άντρες να μην το παραδέχονται, αλλά οι επιθετικές γυναίκες, στην αρχή ίσως τους φρικάρουν αλλά στη συνέχεια απλά τους λύνουν τα χέρια! Προσοχή: Μην μπερδεύετε το επιθετική με το λυσσάρα. Έχει διαφορά. Στο κάτω κάτω, αν δεν μπορείτε να είστε επιθετικές, μπορείτε ωραιότατα να δώσετε έστω το πράσινο φως. Να μυρίσει τα νύχια του θέλετε;

3. Λατρεύουν το σικ ντύσιμο: Μπορεί όταν δουν στο δρόμο μία κοπέλα με υπερβολικά κοντή φούστα και μπουστάκι, να γυρίσουν να κοιτάξουν, και φυσικά να φωνάξουν και κάτι, γιατί είναι άντρες, αλλά τη γυναίκα που βλέπουν πιο σοβαρά, ή έστω τους αρέσει, την θέλουν σικ και σέξι! Δεν εννοούμε καλόγρια, με μακριές φούστες και ζιβάγκο, αλλά ο άντρας εκτιμά πολύ την αίσθηση του στιλ στη γυναίκα, και τον τρόπο που καταφέρνει να φαίνεται θυληκή και αισθησιακή χωρίς να τα πετάει όλα έξω! Θέλει ας πούμε να νιώθει ότι συνοδεύεται από μία Χολιγουντιανή star, η οποία ακόμα και κάτι σχετικά συντηρητικό να φοράει, είναι τόσο λαμπερή και σέξι, που έτσι κι αλλιώς τα βλέμματα θα τα τραβήξει! Ζητάνε πολλά; Δε νομίζουμε…

4. Να ξέρει να παραγγείλει το ποτό της: Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι γυναίκες με αντρικές συνήθειες δεν εκτιμώνται και πολύ από τα αρσενικά. Αλλά, το να ξέρει να παραγγείλει το ποτό της, και κυρίως να ξέρει τι της αρέσει και τι είναι αυτό που θέλει, είναι γοητευτικό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Δεν είπαμε εννοείται να είστε μπεκροκανάτα, και να γίνετε λιώμα στο ραντεβού σας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα η οποία θα βγει, δεν ξέρει τι θέλει να πιει, να παραγγέλνει το ίδιο με το ραντεβού της, και τελικά να μην της αρέσει! Όσο να πεις αυτό, δείχνει λίγη ανωριμότητα, λίγη έλλειψη αυτοπεποίθησης, ή και όλα μαζί! Δεν το λέμε εμείς… Οι άντρες!
Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *