Πολάκης Vs Άδωνης | Πικρές αλήθειες και ύβρεις σε καυγά χωρίς σύνορα! [Video]

0

Οι δύο άνδρες είχαν σκληρή προσωπική αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Εκτός ορίων σύγκρουση μεταξύ του Άδωνι Γεωργίαδη και του Παύλου Πολλάκη στη Βουλή. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στα πίσω μπρος του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα και τα μνημόνια έκανε προσωπική αναφορά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Πριν το δημοψήφισμα του θέρους αυτός ο κρητίκαρος έλεγε στο tweeter ότι τα όχι είναι για τους λεβέντες και τα ναι για τις κότες. Να δούμε τώρα που ο Τσίπρας θα κάνει τούμπα τι θα κάνετε» του είπε και αναρωτήθηκε «θα παραιτηθείτε ή θα κρατήσετε τη θέση σας στο υπουργείο σαν κότα λειράτη; Εγώ τους κρητικούς τους είχα για λεβέντες αλλά όχι για κότες λειράτες».

Ο κ. Πολλάκης όπως ήταν αναμενόμενο σήκωσε το γάντι. Υπενθύμισε ότι ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης που άλλαζε το ένα κόμμα μετά το άλλο,  πως έβριζε τον Καραμανλή και τον Σαμαρά και τελικά μεταγράφηκε στην ΝΔ μετά τις ερωτήσεις που έκανε για τα γερμανικά υποβρύχια.

«Δεν μοιάζουμε, εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλύψαμε εκεί που φτύναμε, εσύ που έφτασες να γίνει μνημονιακότερος των μνημονιακών».

Και συνέχισε στον ίδιο τόνο  χαρακτηρίζοντας τον κ. Γεωργιάδη «μέγα ψεύτη» αναφορικά με τα όσα είπε για την διαφωνία των εταίρων σχετικά με τη διανομή μέρους του πλεονάσματος στους συνταξιούχους. «Γαλλικά ξέρεις;» τον ρώτησε διότι όπως είπε ο Μοσκοβισί υπογράμμισε ότι η κίνηση Μαξίμου δεν παραβιάζει καμία συμφωνία με την  Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στα έργα και τις ημέρες του κ. Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας και τον προκάλεσε «κοιμάσαι ήσυχος τα βράδυα; Εμένα δεν με βαστά κανένας ενώ εσένα και τη γυναίκα σου σε βαστούν επειδή μοιράζατε ραβασάκια για διορισμούς στο ΚΕΛΠΝΟ. «’Αλλοι παπάδες ήρθανε άλλα χαρτιά κρατούν» έκλεισε με μαντινάδα την πρώτη παρτίδα.

Η τελευταία μομφή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη.

Χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό «γαιδούρι», «απατεώνα» και «αρχιψεύταρο» αι του ζήτησε να καταθέσει τα ραβασάκια για τα οποία τον κατηγορεί διαφορετικά προειδοποίησε ότι θα του κάνει μήνυση. «Δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία βρε γαιδούρι και θα πιάνεις στο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου» τον προειδοποίησε.

Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο Μάριος Σαλμάς (ΝΔ) που υπενθύμισε με τη σειρά του ότι και εκείνος είχε κάνει μήνυση στον Παύλο Πολλάκη. Τον προκάλεσε να συμφωνήσει στην άρση της βουλευτικής του ασυλίας ώστε να τον κλείσει φυλακή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανήλθε. Υποστήριξε ότι επί των ημερών του ο Άδωνις Γεωργιάδης απασχολούσε άμισθη συνεργάτη η οποία αν και δεν είχε κανένα προσόν διορίστηκε στο ΚΕΛΠΝΟ για να πάρει κανένα μηνιάτικο.

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε έτερο επεισόδιο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαντά με αφορμή την αποκάλυψη ότι ο Αφγανός που που βιάσε και σκότωνε μια νεαρή γερμανίδα είχε αποφυλακιστεί από την Ελλάδα βάσει των ευνοικών διατάξεων που έφερε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
«Δεν ντρέπεσαι;» παρενέβη  ο κ. Μαντάς.

«Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να μην κοιμάσαι. Σας τα είχαμε πει.  Να δούμε τι θα πει τώρα ο Τσίπρας όταν συναντήσει την κυρία Μέρκελ» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος Πολλάκης είπε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου υπάρχει και σε όλα τα σύγχρονα ευρωπαικά κράτη.

Την αντιπαράθεση παρακολουθούσαν μαθητές του 1 γυμνασίου Καλαμάτας. Σε δύσκολη θέση ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης χαρακτήρισε το επεισόσιο «παρένθεση».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *