Ποιός είναι ο Πρόεδρος κ Πρόεδρε? Ποιος κάνει κουμάντο ?

1

Ποιός είναι ο Πρόεδρος κ Πρόεδρε? Ποιος κάνει κουμάντο ?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ποιος είναι ο Πρόεδρος ;  Ποιος κάνει κουμάντο ;Ποιός είναι ο Πρόεδρος κ Πρόεδρε; Ποιος κάνει κουμάντο; Ο κ Κακαβάς ή ο κ Νικολάου;

Έμοιαζε με παιγνίδι επίδειξης ισχύος αυτό που γινόταν ανάμεσα στον νέο Πρόεδρο κ Νικολάου και τον τέως Πρόεδρο κ Κακαβά. Αυτό που παζάρευαν ήταν ο χρόνος που θα μιλούσε ο κ Κακαβάς προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της παραίτησης. Αφού διαφώνησαν στα 5 λεπτά, ο νομοταγής κ Κακαβάς σημείωσε ότι ο κανονισμός προβλέπει 3΄όμως δε θέλησε να τηρήσει τον κανονισμό λέγοντας ότι τα 5΄ δεν προβλέπονται πουθενά και ο χρόνος που του δίνει ο Νικολάου είναι λίγος. Εξάλλου παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις Προέδρων συμβαίνουν σπάνια γι’ αυτό θα πρέπει να μιλήσει όσο θέλει, αλλιώς καθόλου.

Το εξαιρετικό ήταν που από συνήθεια ο νυν Πρόεδρος κ Νικολάου αποκαλούσε τον κ Κακαβά Πρόεδρο, ενώ ο ίδιος ήταν στη θέση του Προέδρου. Έξις δευτέρα φύσις.

Το άλλο εξαιρετικό ήταν που ο κ Κακαβάς λέει στον κ Νικολάου να του δώσει χρόνο να μιλήσει γιατί δεν ξέρει μπορεί κάποια στιγμή και εκείνος (ο κ Νικολάου) αν παραιτηθεί να χρειαστεί χρόνο, πράγμα το οποίο φυσικά απεύχεται.

Μετά ο κ Κακαβάς εξέθεσε τους λόγους της παραίτησης, είναι αυτά που δεν αποκλείεται να έχετε ακούσει στα πηγαδάκια. Κατηγορίες που έφτασαν στα αυτιά του, τις απέκρουσε μία μία και μετά στράφηκε κατά των προβλημάτων καθημερινότητας που υπάρχουν στον Δήμο: καθαριότητα, φωτισμός κτλ. Μην το θεωρήσετε εμπάθεια και μην το συνδέσετε με τις κατηγορίες πριν, άλλο το καλό του Δήμου, άλλο η αλλαγή στρατοπέδου.

Φυσικά ο κύριος Λόγος της παραίτησης ήταν ο κύριος Λογοθέτης τον οποίο απ’ ότι φαίνεται ήθελε να εκθέσει και θα κρίνετε εσείς αν το κατάφερε. Ο τρόπος διοίκησης της  Λουτράκι ΑΕ έπαιξε πρωταρχικό λόγο στην παραίτηση του Προέδρου. Δείτε σε λίγο το video. Δε θέλουμε να γράψουμε αποσπάσματα επειδή ο λόγος έχει μια ακολουθία και μια πλέξη που δεν επιτρέπει να απομονώσουμε φράσεις χωρίς να χάσουμε το νόημα.

Για να πούμε την αλήθεια, στη διάρκεια του Συμβουλίου συζητήθηκε το ουσιαστικό θέμα των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑΘ εκεί προκειμένου να επιτευχθεί μια ευχάριστη έκβαση για τους εργαζόμενους συμμάχησαν  ο νυν και ο τέως   Πρόεδρος στην προσπάθεια της επίλυσης του προβλήματος. Σε αυτό δεν ήταν μόνοι τους, αφού Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων ήταν στο πλευρό των εργαζομένων και οι περισσότεροι συνεισέφεραν στο βαθμό που ήταν σε θέση να συνεισφέρουν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ποιός είναι ο Πρόεδρος κ Πρόεδρε? Ποιος κάνει κουμάντο ?

  1. Μπράβο στον νέο Πρόεδρο και συγχαρητήρια για τα νέα του καθήκοντα. Στάθηκε στο ύψος του και για πρώτη φορά τα πήγε λαμπρά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *