Ποιοι καλλιτέχνες είπαν “όχι” σε αμερικανικό ριάλιτι-δυσφήμιση για την Ελλάδα;

0

Ποιοι καλλιτέχνες είπαν “όχι” σε αμερικανικό ριάλιτι-δυσφήμιση για την Ελλάδα;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τους Έλληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές προσέγγισε διάσημος παραγωγός του Hollywood για λογαριασμό αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Ένα προκλητικό ριάλιτι με στόχο να προβληθεί η κακή εικόνα των Ελλήνων σε αμερικανικό δίκτυο πρότεινε διάσημος παραγωγός του Χολιγουντ σε γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές.

“Ήθελαν να βγάλουν τους Έλληνες καβγατζήδες, τους ζεν πρεμιέ εριστικούς και άμυλαους που θάβει ο ένας τον άλλο και τις γυναίκες ζηλιάρες”, εξηγεί στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Βίτσα, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου. Ο ίδιος μαζί με τη σύντροφό του Ζιζέλ Λιούμπζεν, τον γνωστό ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο και τους τραγουδιστές Αλέξια, Μαρίνα Σόλωνος και Κωνσταντίνο Ησαΐα βρέθηκαν στο ραντεβού μαζί με τον παραγωγό. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα εκείνο το διάστημα.

“Όλοι απόφασίσαμε ομόφωνα να μην το κάνουμε. Θέλουμε να βγάλουμε την αλήθεια μας, αλλά δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Ο ένας βοηθάει τον άλλον εδώ. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι αρνητικές στιγμές, ώστε να έχει ο παραγωγός την πλήρη άνεση να εκμεταλλευθεί την εικόνα και να βγάλει τους Έλληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους…” αναφέρει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο ηθοποιός, μιλώντας για τη συνάντησή τους με τον παραγωγό, λέει χαρακτηριστικά: “Όταν πρωτοκουβεντιάσαμε μας είπε: “Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω νούμερα και αυτά έρχονται με την ίντριγκα”!”

Πηγή: zappit.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *