Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Το πρώτο εκκλησιαστικό μουσείο της χώρας στη Μεσσηνία»

0

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Το πρώτο εκκλησιαστικό μουσείο της χώρας στη Μεσσηνία»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤη δημιουργία του πρώτου εκκλησιαστικού μουσείου της χώρας στην Καλαμάτα εξέτασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας συζήτησαν επίσης το σχεδιασμό του νέου κοινωνικού προγράμματος, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, και τη δυνατότητα οργάνωσης κοινωνικών δομών στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με το σχεδιασμό αυτό θα δημιουργηθεί σε συνεργασία της Μητρόπολης Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξενώνας πλησίον του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για τους νοσηλευομένους και τους συγγενείς τους, ενώ συζητήθηκε επίσης η δημιουργία camp για τα ΑΜΕΑ, με σκοπό να καλύπτει ανάγκες τους και μετά το πέρας της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *