29/05/2024

Παραλιακή ζώνη Λουτρακίου: Συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα παράτασης χρόνου για το γκρέμισμα

0

Παραλία ΛουτρακίουΣτα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται όλο αυτό το διάστημα για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης του Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, πραγματοποίησε χθες συνάντηση με την κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, συνεργάτιδα του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννη Τσιρώνη και τους τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ.κ. Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας, κ. Γιώργος  Ρουμελιώτης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, οι κ.κ. Γιάννης Σπινάρης και Δημήτριος Μακρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, κ. Ηλίας Κοφινάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα που αφορά στην ανάδειξη του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου και αναζητήθηκαν πιθανές λύσεις για την διευθέτηση του προβλήματος που έχει ανακύψει. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν στην κατεδάφιση των προθηκών των καταστημάτων που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη του Λουτρακίου και συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα παράτασης χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη που διενεργείται από το ΕΜΠ ώστε να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που στόχο έχει την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της πόλης, την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Τα στελέχη του Υπουργείου ΠΕΝ και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και ενημέρωση, τόσο στο στάδιο υλοποίησης των επόμενων βημάτων, όσο και κατά τη φάση ολοκλήρωσης της διαδικασίας για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *