Παράτησαν έναν 7χρονο στο βουνό για να τον τιμωρήσουν και τώρα αγνοείται!

0

Οι γονείς αρχικά υποστήριξαν ότι ο μικρός χάθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας στο βουνό. Αγνοείται η τύχη του για δεύτερη μέρα.

Έναν, κατά γενική ομολογία, απαράδεκτο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι στην Ιαπωνία για να τιμωρήσει το 7χρονο αγοράκι του, καθώς το παράτησαν στο βουνό, με την τύχη του μικρού να αγνοείται.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στο νησί Χοκάιντο. Οι γονείς αρχικά υποστήριξαν στην αστυνομία ότι το παιδί εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια βόλτας που έκαναν οικογενειακώς στο βουνό και μάλιστα σε περιοχή που υπάρχουν αρκούδες. Στη συνέχεια όμως και υπό το βάρος των τύψεων, παραδέχτηκαν στις αρχές ότι είπαν ψέμματα.

«Οι γονείς παράτησαν το παιδί στα βουνά ως τιμωρία. Είπαν ότι επέστρεψαν αμέσως στο σημείο αλλά ο μικρός δεν ήταν πλέον εκεί«, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ ο πατέρας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ιαπωνίας υποστήριξε ότι δεν τολμούσε να παραδεχτεί την αλήθεια.

Από το Σάββατο περισσότεροι από 150 διασώστες και αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, χωρίς μέχρι στιγμής θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: press-news.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *