Παπάς, Δήμαρχος, Παπαδιά, Δημαρχίνα και στη μέση ο έρωτας !

0

Παπάς, Δήμαρχος, Παπαδιά, Δημαρχίνα και στη μέση ο έρωτας !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρωτοφανή «ροζ»  σε θέρετρο της ανατολικής Αττικής φέρνει στο φως η Εspresso της Κυριακής. Πρωταγωνιστές, ο δήμαρχος, η γυναίκα του, ο παπάς του κεντρικού ναού και η σύζυγός του. Η τελευταία μάλιστα έγινε ντεντέκτιβ και τσάκωσε στα πράσα τον ασυγκράτητο ιερέα.

Η ερωτική ιστορία της γυναίκας του 62χρονου δημάρχου και του ιερέα φαίνεται ότι άρχισε πριν από καιρό και στην αρχή παρέμενε εφτασφράγιστο μυστικό. Γοητευτική, ξανθιά και με ενεργή δράση σε φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, η αρκετά νεότερη από τον σύζυγό της δημαρχίνα είχε την εύκαιρα να ξεκλέβει χρόνο για να βλέπει τον έρωτά της.

Από την άλλη, μεγαλωμένος από μικρό παιδί στο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο, υποχρεωμένος να συναναστρέφεται με πολλούς δημότες και έχοντα σωρεία υποχρεώσεων, ο σύζυγός της δεν είχε την ευκαιρία να καταλάβει τις απουσίες της ούτε και να ασχοληθεί με κουτσομπολιά. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για την παπαδιά που άρχισε υποψιάζεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά.Προσπαθώντας να βρει τι συμβαίνει η σύζυγος του ιερέα υποψιάστηκε ότι οι συναντήσει του παράνομου ζευγαριού γίνονταν στο υπόγειο στου σπιτιού της.

Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες της αποφάσισε να τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και να αφήσει την κάμερα να κάνει όλη τη δουλειά. Το κόλπο δεν άργησε να αποδώσει αφού έπειτα από λίγες ημέρες η κάμερα αποτύπωσε τη μυστική, φλογερή συνάντηση της γυναίκας του δημάρχου -και μητέρας δύο παιδιών- με τον άτακτο ιερέα.

Το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα στη μικρή τοπική κοινωνία και σύντομα έγινε το αγαπημένο θέμα συζήτησης. Οι κακές γλώσσες έκαναν μάλιστα την ιστορία ακόμη πιο «ροζ»  καθώς υποστήριζαν ότι ο πραγματικός στόχος του ιερέα δεν ήταν η σύζυγος αλλά ο δήμαρχος, ο οποίος όμως είχε αρνηθεί τον έρωτά του.

Οπως ήταν φυσικό η υπόθεση έφτασε και στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με τους υπεύθυνους να αποφασίζουν, προκειμένου να σταματήσει το σούσουρο, να περάσουν σε έκτακτη μετάθεση του ιερέα από τον κεντρικό ναό του δημοφιλούς θερέτρου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *