Παντρεύτηκε η Κ. Παπουτσάκη τον αγαπημένο της Π. Πιλαφά. Photos από τον ρομαντικό γάμο και το γλέντι στη Δονούσα!

0

Παντρεύτηκε η Κ. Παπουτσάκη τον αγαπημένο της Π. Πιλαφά. Photos από τον ρομαντικό γάμο και το γλέντι στη Δονούσα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο βορειότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, τη Δονούσα τελέστηκε ο γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά.
Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία περίπου ένα τέταρτο μετά τις 18:30 και η Κατερίνα λίγα λεπτά μετά τις 19:00… Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγιάς στη Δονούσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το ξωκκλήσι βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, στο χωριό Σταυρός και από εκεί μπορεί κανείς να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Κάτι που μπόρεσε να απολαύσει και το ζευγάρι την ώρα που βγήκε από το εκκλησάκι.
Το νυφικό της Κατερίνας ήταν αρχαιοελληνικό καθώς φόρεσε και δερμάτινα στρωτά σανδάλια. Aπό την εκκλησία έφυγαν με ένα ασπρόμαυρο mini cooper.
Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολούθησε γαμήλιο γλέντι σε ένα από τα πιο γραφικά εστιατόρια του νησιού, στο “Σκατζόχοιρο”. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στη Δονούσα που συνδυάζει το απλό και λιτό στυλ που ταιριάζει στο ζευγάρι με εκλεκτά εδέσματα. Οι ετοιμασίες για το μενού και το γαμήλιο γλέντι είχαν ξεκινήσει από νωρίς και το προσωπικό του εστιατορίου βρισκόταν από το πρωί της Τρίτης σε πυρετό προετοιμασιών, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.
Δες τις φωτογραφίες του γάμου
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *