22/04/2024

Παίρνεις έκπτωση αν καταφέρεις να τιθασεύσεις τα παιδιά σου σε εστιατόριο

0

Εστιάτορας βρήκε τον τρόπο να ενθαρρύνει τους γονείς να χαλιναγωγήσουν τα παιδιά τους, που συνήθως τρέχουν γύρω-γύρω στα τραπέζια και ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες

Τρόπο για να περιορίσει τα αμέτρητα περιστατικά που αντιμετωπίζει με παιδιά να τρέχουν γύρω-γύρω από τα τραπέζια, παίζοντας και ενοχλώντας τους υπόλοιπους πελάτες του, φαίνεται ότι βρήκε ένας Ιταλός εστιάτορας.

Ο Αντόνιο Φεράρι, ιδιοκτήτης wine bar στην Πάντοβα, αποφάσισε λοιπόν να προσφέρει έκπτωση στις οικογένειες με καλή συμπεριφορά, κάνοντας έτσι τους γονείς, με κίνητρο το πορτοφόλι τους, να φροντίζουν να κρατούν ήρεμα και κοντά τους τα καμάρια τους.

Η έκπτωση φτάνει το 5% του λογαριασμού που θα κάνουν ενώ η ιδέα προέκυψε όταν στο μαγαζί του βρέθηκε μια 11μελής παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν πέντε παιδιά, τα οποία καθ΄όλη την ώρα της παραμονής τους εκεί, ήταν πολύ ήρεμα. Να σημειωθεί ότι η παρέα που κέρδισε την προαναφερόμενη έκπτωση, άφησε φιλοδώρημα 30 ευρώ.

Όπως δήλωσε στον Guardian, εκτιμά ότι περίπου το 30% των γονιών δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, με επακόλουθο πολύ συχνά αυτά να τρέχουν μέσα στο εστιατόριο και να ενοχλούν τους άλλους πελάτες, προκαλώντας παράλληλα και στην δουλειά του προσωπικού.

Ο Φεράρι, πάντως, ο οποίος δεν έχει παιδιά, φρόντισε να επισημάνει, μιλώντας στην Corriere della Sera, ότι δεν θέλει να φανεί επικριτικός: “Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να ανατρέφεις παιδιά σήμερα”.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *