“Πίστη” 1000 miles event για καλό σκοπό στο Λουτράκι στις 17:00

Spread the love

Ο σύλλογος «Η Πίστη» , διοργανώνει μια μοναδική πανελλήνια εκδήλωση το «ΕΛΛΑΔΑ 1000 ΜΙΛΙΑ».

Πρόκειται για ένα ταξίδι, το οποίο θα επιχειρηθεί για πρώτη φορά στην ναυτική ιστορία με καγιάκ, συγκαταλεγόμενο μεταξύ των πλέον απαιτητικών εγχειρημάτων που θα έχουν επιχειρηθεί ποτέ παγκοσμίως, με τον συγκεκριμένο τύπο σκάφους. Πρόκειται για μια διάσχιση 1000 ναυτικών μιλίων μόνο με κουπί, από το δυτικότερο σημείο της Ελλάδος, τους Οθωνούς, μέχρι το ανατολικότερο, το ακριτικό Καστελόριζο, την οποία οι κωπηλάτες της ομάδας στοχεύουν να ολοκληρώσουν σε διάστημα 55 ημερών, κατά τους μήνες Μάιο — Ιούνιο 2014.

Το εγχείρημα αφιερώνεται στο σύλλογο γονέων καρκινοπαθών παιδιών «η Πίστη», που επί μία 20ετία στέκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους, με στόχους τη διάδοση του έργου του Συλλόγου, την ενημέρωση για τη σημασία της δωρεάς μυελού των οστών και την παρότρυνση να υποστηριχθούν με κάθε τρόπο, τα παιδιά που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές.

Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση όλων προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του συλλόγου.

To Sportcamp στηρίζει αυτή τη προσπάθεια και σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε τους κωπηλάτες που θα καταφθάσουν στο Λουτράκι, σήμερα Παρασκευή 23-5-2014, γύρω στις 17:00 στην παραλία Λουτρακίου, έξω από την ταβέρνα Αμβροσία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.