Πάπας Φραγκίσκος: Όχι στο υπερβολικό chatting και στα smartphones!

2

Πάπας Φραγκίσκος: Όχι στο υπερβολικό chatting και στα smartphones!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤο να ξοδεύουμε το χρόνο μας σε online chatting και να τεμπελιάζουμε παίζοντας με το smartphone μας είναι μάταιο, τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος, προτρέποντας χιλιάδες νέους να περάσουν τη ζωή τους απολαμβάνοντας πιο ουσιώδεις δραστηριότητες.

«Πολλοί νέοι άνθρωποι ενδεχομένως σπαταλούν πάρα πολλές ώρες σε μάταια πράγματα», σχολίασε ο Ποντίφικας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σε σύντομη ομιλία του στη Ρώμη την Τρίτη, όπως ανέφερε το Reuters.

«Η ζωή μας αποτελείται από το χρόνο και ο χρόνος είναι ένα δώρο από τον Θεό, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τον χρησιμοποιούμε για καλές και γόνιμες ενέργειες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, στις ενέργειες που σίγουρα δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, «η κουβέντα στο Διαδίκτυο ή στα smartphones, οι σαπουνόπερες στην τηλεόραση, και τα προϊόντα της τεχνολογικής προόδου, που κανονικά θα πρέπει να απλουστεύουν και να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής, αλλά αντ’ αυτού αποσπούν την προσοχή μακριά από ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Πάπας Φραγκίσκος: Όχι στο υπερβολικό chatting και στα smartphones!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *