18/07/2024

Ο σούπερ Δήμαρχος ανοίγει την καρδιά του !!!

0

Ο σούπερ Δήμαρχος ανοίγει την καρδιά του !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φθιώτιδα:Η εξομολόγηση του Απ.Γκλέτσου, για τον νέο του έρωτα-Δείτε το βίντεο!

Ο δήμαρχος Στυλίδας εμφανίστηκε χαμογελαστός και όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά του, δεν αρνήθηκε να μιλήσει…

Οι πληροφορίες που έδωσε είναι πως πρόκειται για γυναίκα, 40 ετών, που είναι στη μέση εκπαίδευση και είναι από τη Λαμία.

Αυτά αποκάλυψε στη κάμερα του lamiareport.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος όταν ρωτήθηκε για το νέο “πρόσωπο”, που έχει μπει στη ζωή του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εν τω μεταξύ εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια, οι κλοπές και οι φθορές, κυρίως από τσιγγάνους, σε μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή του Δήμου Στυλίδας, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά και να κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές μέσα στο καλοκαίρι να μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα.

“Θα καταθέσουμε επίσημη πρόταση στο υπουργείο για να φτιάξουμε πολιτοφυλακή ή αλλιώς να βγει ο στρατός να περιπολεί στα χωριά. Δεν πάει άλλο με αυτή τη κατάσταση. Κάντε μια έρευνα να δείτε πόσο κοστίζουν στο κράτος, οι κλοπές που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, όχι μόνο στην Ανατολική Φθιώτιδα, αλλά σε όλους τους Δήμους…”, λέει μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλετσος.

Δείτε το βίντεο…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wJOw5lyyI00]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *