15/07/2024

Ο Σαμαράς στην Κεφαλονιά : «Ήρθα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού»

0

Ο Σαμαράς στην Κεφαλονιά : «Ήρθα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ιδίοις όμμασι θα δει όσα άφησαν πίσω τους τα 5,8 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά ο πρωθυπουργός, που έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο νησί, κατ’ ευθείαν από τις Βρυξέλλες.

αρχείο λήψης (5).jpg

«Ήθελα να δω ο ίδιος τις συνέπειες του σεισμού», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς με την άφιξή τουστο νησί, όπου θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, που συντονίζουν το έργο της καταγραφής των ζημιών και της παροχής βοήθειας στους πληγέντες.

αρχείο λήψης (10).jpg

Το βράδυ της Τρίτης, ο πρωθυπουργός έλαβε μέρος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το οποίο από το σχέδιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ» αποτελεί το κέντρο επιχειρήσεων σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, και ενημερώθηκε αναλυτικά για την μέχρι τώρα κατάσταση.

 

αρχείο λήψης (11).jpg

«Απόψε θα κοιμηθούμε εδώ και αύριο το πρωί με το καλό, με το φως του ήλιου, θα δούμε περισσότερα και θα έχουμε να πούμε περισσότερα», είπε ο κ. Σαμαράς στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εν ώρα πτήσης εντολή στον πιλότο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους να αλλάξει δρομολόγιο και να τον μεταφέρει από τις Βρυξέλλες, όπου βρισκόταν για συναντήσεις, στην Κεφαλονιά.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wMSW9roKYNA]

Πηγή: Star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *