19/04/2024

Ο Πρόεδρος Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς Λούκας ενημερώνει για τις Δωρεάν Υπηρεσίες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας

2

Πρόεδρος Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς Λούκας ενημερώνει για τις Δωρεάν Υπηρεσίες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. ιατρός Λουκάς Λούκας Συνένεντευξη στην Ελίνα Φανίδου, tvtvΟ αιρετός Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς Λούκας ενημερώνει τους δημότες του Διευρυμένου Δήμου μας ότι καθημερινά από τις 8:00 – 10:00 π.μ. στα Δημοτικά Ιατρεία παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες και εξετάσεις ελέγχου σακχαρώδους διαβήτη, εξετάσεις από παθολόγο, καθώς και καρδιολογική πιστοποίηση από τον ιατρό Γ. Κανέλλο για παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.  Ενώ κάθε Τετάρτη γίνονται εξετάσεις χοληστερίνης.

Από τέλος θητείας Δημάρχου Π. Παύλου μέχρι τα μέσα θητείας Κ. Λογοθέτη επί Καλλικράτη ο οργανισμός δεν ήταν στελεχωμένος με επιστημονικό προσωπικό, πράγμα το οποίο επετεύχθη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Ο Πρόεδρος Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς Λούκας ενημερώνει για τις Δωρεάν Υπηρεσίες στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας

  1. Έτσι που έχει καταντήσει η χώρα μας και δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας είναι πολύ καλή η κίνηση του γιατρού, το ξέρω από την οικογένειά μου ότι ειλικρινά νοιάζεται για τους ασθενείς και βοηθάει όσο κόσμο μπορεί και τον ευχαριστώ και μέσα από το δικό σας μέσο επικοινωνίας για να μάθουν και άλλοι ότι υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

  2. Otan oi politikoi milane me erga den xreiazetai na xeftilizontai me kokoromaxies mesa sto symvoulio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *