27/04/2024

VIDEO Ο Οργανισμός Νεολαίας της Μόσχας στο Λουτράκι – Sport Camp

7

Ο Οργανισμός Νεολαίας της Μόσχας στο Λουτράκι – Sport Camp

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ Οργανισμός Νεολαίας της Μόσχας ψηφίζει Λουτράκι. Η επίσκεψη του Διευθυντή Γενικής Γραμματείας του Οργανισμού Νεολαίας της Μόσχας (Youth of Moscow) κου Vladimir Prokhorov στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου κορυφώθηκε με την βράβευση του Διευθ. Συμβούλου του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP κου Σπύρου Καραβούλη για την άριστη φιλοξενία αθλητών από τη Ρωσία στις εγκαταστάσεις.

Σκοποί του κου Prokhorov εκτός της συνάντησης του με τους αθλητές για συλλογή και καταγραφή εντυπώσεων ήταν η επίσκεψη σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, συνάντηση με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού και διερεύνηση της δυνατότητας επέκτασης της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά καθώς και η δημιουργία μόνιμων δεσμών που θα ενισχύσουν την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου, ώστε το Λουτράκι να αποτελέσει έναν από τους βασικούς προορισμούς της αθλητικής νεολαίας της Μόσχας.

Ο κος Prokhorov συνοδευόταν από τους κυρίους V.Konstin και A. Ryabinin εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Μόσχας, ενώ στην αποστολή συμμετείχε και ο κος Andrey Ivkin αντιδήμαρχος πόλης της Κριμαίας (Ουκρανία).

Η πρωτοβουλία επίσκεψης των σημαντικών προσώπων από τη Ρωσία και την Ουκρανία ανήκει στη διοίκηση του SPORTCAMP και είχε ως στόχους την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, που θα ωφελήσει το σύνολο των τουριστικών φορέων της περιοχής του Λουτρακίου.

Στο Video που ακολουθεί βραβεύονται οι συντελεστές και οι φιλοξενούμενοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη θερμή φιλοξενία που τους προσφέρθηκε και την άριστη συνεργασία. Ευχαριστούν προσωπικά τον κ Σπύρο Καραβούλη και δείχνουν ενδιαφέρον για συνέχιση της συνεργασίας την οποία χαρακτηρίζουν άψογη.

[youtube=http://youtu.be/GhAs6FoAlCg]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “VIDEO Ο Οργανισμός Νεολαίας της Μόσχας στο Λουτράκι – Sport Camp

  1. Αφού δεν κάνει τίποτα ο δήμος για να έρθουν τουρίστες ας κάνει ο LTO

  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ

  3. Γιατί θεωρείτε είδηση την πρωτοβουλία επιχειρηματία να φέρει πελάτες για την επιχείρησή του;

  4. Αγαπητέ Γιώργο ν. Είδηση αποτελεί το γεγονός της βράβευσης κ όχι η πρωτοβουλία να έρθουν πελάτες. Anonymous:αν και δεν αποτελεί υποχρέωση της κάθε επιχείρησης να διανέμει την πελατεία της – αν εσύ το κανεις μπράβο σου – σε ενημερώνουμε πως το Λουτρακι τους είδε σχεδόν καθημερινά και άφησαν χιλιάδες σεντς, οπότε φρόντισε να ενημερώνεται καλύτερα πριν δημοσιεύσεις κακό ήθη σχολια

  5. symfwnw me SPORT CAMP poly kala kanei kai provallei tin epixeirisi tou kai konta ston vasiliko potizetai kai i glastra dld ta magazia tou loutrakiou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *