Ο Νίκος Μουρατίδης “αδειάζει” τα “έγκριτα” ΜΜΕ

0

Ο Νίκος Μουρατίδης “αδειάζει” τα “έγκριτα” ΜΜΕ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Μουρατίδης αδειάζει τα έγκριτα ΜΜΕ
Το έγκριτο ηλεκτρονικό site Must της Κύπρου

«Ένα ωραίο πρωί, το έγκριτο ηλεκτρονικό site «must» της Κύπρου, του ομίλου των Ειδικών Εκδόσεων, δημοσίευσε ένα άρθρο όπου ανέφερε ότι το Mega Κύπρου με έδιωξε από το νέο show «Your Song”. Εξεπλάγην η αλήθεια είναι από αυτό το δημοσίευμα και έστειλα ένα mail, στον διευθυντή παραγωγής του Mega, κ. Πόλυ Αριστοτέλους, για να ξέρω τι μου γίνεται, μια και ήδη έχουμε γυρίσει 3 επεισόδια με τις οντισιόν του νέου show.
Και μου απάντησε: 
– «Νίκο μου, εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα. Και εγώ σήμερα το είδα».
Αν απ’ αυτήν την απάντηση εσείς καταλαβαίνετε ότι μου έδειξαν την πόρτα εξόδου στο Mega,…. δεν ξέρω τι να υποθέσω.
Επίσης το ίδιο το site επανήλθε στο θέμα και έγραψε με σιγουριά ότι την θέση μου θα πάρει και θα με αντικαταστήσει ο Χρήστος Δάντης. Και ιδού η απάντηση του ίδιου του Χρήστου Δάντη:
– “Βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν διάβασα πώς είμαι υποψήφιος σαν μέλος της επιτροπής του Talent Show με τίτλο “Your Song” στην Κύπρο. Νιώθω την ανάγκη να δηλώσω πως ουδέποτε δέχτηκα κάποια σχετική επίσημη πρόταση, ούτε είναι στα άμεσα σχέδια μου μια συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ευχαριστώ. ”

Εγώ δεν έχω ιδέα, το Mega δεν έχει ιδέα, ο Δάντης δεν έχει ιδέα…. Τι συμβαίνει λοιπόν; Έτσι έχει καταντήσει η δημοσιογραφία στις μέρες μας; Έτσι έχουν καταντήσει τα σοβαρά site μεγάλων ομίλων στα οποία δουλεύουν και σοβαροί δημοσιογράφοι;
Μήπως είναι υποκινούμενο όλο αυτό από κάποιο πρόσωπο που κρύβει εμπάθεια; Και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΕ, κ. Δημήτρης Λοττίδης είναι ενήμερος; Και τι έχει να πει, για όλο αυτό το φιάσκο;»
Νίκος Μουρατίδης

ΥΓ. Το νέο talent show “Your Song” θα προβληθεί στο Mega Κύπρου στα μέσα Μαρτίου 2014 με κριτική επιτροπή τους: Νίκο Μουρατίδη, Εύη Δρούτσα και Γιώργο Παπαδόπουλο.

Πηγή: Facebook profile Νίκος Μουρατίδης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *