18/07/2024

Ο Γιαννης Μπουταρης σκοπευει να απαγορευσει την κυκλοφορια των αυτοκινητων στο κεντρο της Θεσσαλονικης, ενω ο αντιδημαρχος μας Γ. Δεδες δηλωνει οτι πρεπει να ξεχασουμε το αυτοκινητο και να αρχισουμε να περπαταμε

0

Ο Γιάννης Μπουτάρης σκοπεύει να απαγορεύσει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενω ο αντιδήμαρχός μας Γ. Δέδες δηλώνει οτι πρέπει να ξεχάσουμε το αυτοκίνητο και να αρχίσουμε να περπατάμε. Εμπρος προς τα πισω!

Ο Γιάννης Μπουτάρης είπε σε συνέντευξη τύπου ότι θα γίνει κυκλοφοριακή μελέτη από τη Δήμο αφού “κάποια στιγμή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο κέντρο”.

Εξαίρεση αναμένεται να αποτελούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα επαγγελματικά αυτοκίνητα και τα ΙΧ των κατοίκων του κέντρου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κύριος Μπουτάρης είπε ακόμη πως ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει ζητήσει από το υπουργείο Μεταφορών τη σύνταξη μελέτης και την υλοποίηση πέντε νέων λεωφορειόδρομων, αλλά το υπουργείο αδιαφόρησε: “Μας κούνησαν το μαντήλι από το υπουργείο …Δεν πήραμε απάντηση”.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν είχε ένα μπαζούκας θα στόχευε και θα έριχνε!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *