ΟΧΙ της κυβέρνησης σε τεχνογνωσία του CERN και στην εγκατάσταση μονάδας για την καταπολέμηση καρκινικών όγκων!

Η Ματρώνα Κυπριανίδου ως Γεν Γραμ. Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την εγκατάσταση επένδυσης 100 εκ ευρώ που αφορά στην αποκλειστική χρήση καινοτόμου τεχνολογίας του CERN για την καταπολέμηση καρκινικών όγκων!

Αυτό σημαίνει ότι Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία διεκδικούν πλέον την επένδυση αν και δεν είναι καν μέλη του CERN “η Ελλάδα, είναι ιδρυτικό μέλος του CERN ήδη από το 1954 με πολυετή επιστημονική και τεχνολογική προσφορά στον Οργανισμό, τεράστια ποσά ετήσιας συνδρομής που έχει καταβάλει στο CERN επί 64 έτη και εξαιρετικά επιστημονικά επιτεύγματα που έχει στο ενεργητικό της”.

σημείωση: Το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής του ΕΜΠ Ευάγγελος Γαζής έκανε λόγο για μια επένδυση συνολικού ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, με επιστημονικά, τεχνολογικά και θεραπευτικά οφέλη που η κυβέρνηση ανεξήγητα απορρίπτει…

Μάλιστα  ο αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης, χαρακτήρισε την ανάπτυξη ενός κέντρου πρωτονικής θεραπείας στην Ελλάδα ως «εγχείρημα ανώριμο στην παρούσα φάση»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.