ΟΣΕΤΥΠ: 48ωρη Πανελλαδική απεργία

0

ΟΣΕΤΥΠ: 48ωρη Πανελλαδική απεργία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

apergiaΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

(πρώην Ο.Ε.Σ.Ι.Κ.)

«48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔO»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΤΥΠ, κατά τη συνεδρίαση της 9ης Μαϊου 2014, μετά από αίτημα μελών του ΔΣ και Σωματείων  – Μελών της ΟΣΕΤΥΠ-  αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, με έναρξη τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 στις 12 τα μεσάνυχτα και λήξη τη Τετάρτη  14 Μαΐου 2014 στις 12 τα μεσάνυχτα, με τ’ ακόλουθα αιτήματα:

Þ    ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝAΔΕΛΦΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΡΙΟ,  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ.

Þ    ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΡΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥ.

Þ    ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ – ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ – ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

Þ    ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΖΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΣΕ «ΜΑΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ), ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

Þ    ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΖΙΝΟ.

Þ    ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Αθήνα, 11.5.2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *