23/05/2024

Οριστική διαγραφή του Στέφανου Χίου από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ

0

Διαγράφηκε οριστικά από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Στέφανος Χίος, μετά από σχετική απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου εξαιτίας χυδαίων εκφράσεων, αλλά και υβριστικών εξωφύλλων της εφημερίδας «Μακελειό». Σύμφωνα με «Το Κουτί της Πανδώρας», το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό συζητήθηκαν και άλλες εγκλήσεις που αφορούν πράξεις του γνωστού δημοσιογράφου. Για άλλες κρίθηκε πειθαρχικά ελεγχόμενος για μία αθωώθηκε. Έχει πάντως το δικαίωμα της έφεσης.

Συνολικά ο Στέφανος Χίος βρέθηκε στο Πειθαρχικό με έξη διαφορετικές υποθέσεις. Για την πρώτη που αφορά εξώφυλλο της εφημερίδας «Μακελειό» κρίθηκε πειθαρχικά μη ελεγχθείς.

Για την δεύτερη που αφορά υβριστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Μαρκάτου ομόφωνα του επιβλήθηκε η ποινή της 18μηνης διαγραφής από τα μητρώα της Ένωσης. Η τρίτη περίπτωση αφορά υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της Τατιάνας Στεφανίδου- την οποία αποκαλούσε «Τάτι» στα σχόλια του- και για αυτή την υπόθεση διεγράφη οριστικά από την Ένωση, όπως συνέβη και με άλλη υπόθεση για υβριστικό εξώφυλλο της εφημερίδας.

Συνολικά στις 4 από τις έξι κατηγορίες κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγχθείς και του επιβλήθηκε η οριστική διαγραφή από τα μητρώα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *