18/06/2024

Ολιγόωρη Κυκλοφοριακή Ρύθμιση μεταξύ των Κόμβων Ανατολικού Αιγίου και Σελιανιτίκων της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

0

Ολιγόωρη Κυκλοφοριακή Ρύθμιση μεταξύ των Κόμβων Ανατολικού Αιγίου και Σελιανιτίκων της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Έκτακτες Εργασίες Συντήρησης”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΟλιγόωρη Κυκλοφοριακή Ρύθμιση μεταξύ των Κόμβων Ανατολικού Αιγίου και Σελιανιτίκων της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Έκτακτες Εργασίες Συντήρησης

Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 10.12.2014 ως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 11.12.2014, κατά τη διάρκεια της οποίας:

– το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ των κόμβων Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172+500) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183+000), θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

– το ρεύμα προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν έκτακτες εργασίες συντήρησης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *