18/06/2024

Ολιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

0

Ολιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

olumpia-odos-autokinitodromos-arxeiouΟλιγόωρες Νυχτερινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό για Εργασίες Συντήρησης

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια των οποίων από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 12/05 θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5)

– Την Τετάρτη 13/05 θα εκτραπεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα μεταξύ των κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183) και Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 172,5)

– Και στις δύο ανωτέρω εκτροπές το αντίθετο ρεύμα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης σήμανσης, ασφάλισης και ασφαλτοτάπητα, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *