Οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές με τους πρώην για καθαρά οικονομικούς λόγους

0

Οι Ευρωπαίοι πάνε διακοπές με τους πρώην για καθαρά οικονομικούς λόγους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Γάλλοι, Γερμανοί, Βρετανοί, Ισπανοί και Ιταλοί έχουν ήδη φύγει διακοπές με τους πρώην τους για να αποφύγουν να ματαιώσουν ταξίδια που είχαν προγραμματίσει πριν από τη ρήξη της σχέσης τους. Δεν πρόκειται για λόγια του αέρα αλλά για δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο OnePoll για λογαριασμό του ταξιδιωτικού ιστότοπου Lastminute.com.

Συνολικά το 23% των 5.000 ενηλίκων που ερωτήθηκαν (από 1.000 στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία, την Ισπανία και την Ιταλία), δήλωσαν πως έχουν βρεθεί στην κατάσταση αυτή.

Οι πιο πραγματιστές είναι οι Βρετανοί, με το 39% να δηλώνει ότι κάνουν ήδη διακοπές με τους πρώην τους για να μην τις χάσουν, σε σύγκριση με το 24% των Ιταλών, το 21% των Ισπανών, το 16% των Γερμανών και το 15% των Γάλλων.

Ορισμένοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο να παρατείνουν τη σχέση τους που αν και καταδικασμένη δεν πρέπει να σταθεί αφορμή να ακυρώσουν διακοπές που έχουν κλείσει. Στο παιγνίδι αυτό οι Βρετανοί φαίνεται πως είναι οι πιο δυνατοί: 38% δηλώνουν πως έχουν βιώσει μια τέτοια κατάσταση, σε σύγκριση με το 25% των Ιταλών, το 19% των Ισπανών, το 14% των Γάλλων και το 13% των Γερμανών.

Οι Γάλλοι έχουν την τάση να φεύγουν διακοπές με τον αγαπημένο τους και να τον εγκαταλείπουν στον τόπο των διακοπών. Την τακτική προτιμούν περισσότερο οι γυναίκες.

Συνολικά το 13% των Γάλλων δήλωσε ότι διέκοψε σχέση στον τόπο των διακοπών, έναντι του 12% των Ισπανών, του 11% των Βρετανών, του 10% των Ιταλών και του 4% των Γερμανών.

Το βραβείο αποστασιοποίησης ανήκει δικαιωματικά στο 14% των Γάλλων που δήλωσαν ότι πήγαν διακοπές με τους πρώην τους ενώ είχαν ήδη νέο σύντροφο.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *