Οι γυναίκες απατούν για έναν λόγο που οι άντρες ούτε που φαντάζονται, μάθετε γιατί…

0

Οι γυναίκες απατούν για έναν λόγο που οι άντρες ούτε που φαντάζονται, μάθετε γιατί…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΘα υπέθετε κανείς ότι όταν μία παντρεμένη γυναίκα απατάει τον σύζυγό της, ο γάμος της βρίσκεται στα τελευταία του. Μία νέα έρευνα, όμως, που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της ημερίδας του Αμερικανικού Οργανισμού σεξολόγων, καταρρίπτει όσα ξέραμε, μέχρι σήμερα, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που απατούν τους άντρες τους και όμως, είναι ικανοποιημένες από τους γάμους τους.
Στην έρευνα συμμετείχαν 100 γυναίκες ηλικίας 35- 45 οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, δήλωσαν ότι, παρότι δεν έχουν πρόβλημα να απατήσουν τους άντρες τους, δεν έχουν και σκοπό να διαλύσουν τον γάμο τους. Το 37% των ερωτηθέντων επικαλέστηκε την επιθυμία τους για «ρομαντισμό και πάθος», ως τον λόγο για να απατήσουν τον σύζυγό τους.
Και αν, ο συγκεκριμένος λόγος σας φαίνεται ότι μπορεί απλώς να διευθετηθεί, με ένα ρομαντικό ραντεβού με τους συζύγους τους, κάνετε λάθος αφού, όπως δήλωσαν οι ειδικοί , και οι γυναίκες βαριόμαστε το σεξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το θέμα, βέβαια, έχει βαθύτερες αιτίες, και δεν λύνεται, απλώς, δημιουργώντας ελεύθερες σχέσεις. Όπως εξήγησε η καθηγήτρια σεξολογίας και σύμβουλος σχέσεων, Jenni Skyler, «πολλά ζευγάρια, ακόμα και όταν είναι πολύ ερωτευμένα, δεν ξέρουν πώς να μιλήσουν ανοιχτά για το σεξ μεταξύ τους». Μήπως, τελικά, περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερα ταμπού μπορούν να σώσουν έναν γάμο;

Πηγή: focuswebtv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *