25/04/2024

Οι “απλοϊκές” απαιτήσεις της Lady Gaga

0

Οι “απλοϊκές” απαιτήσεις της Lady Gaga

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Κόκκινη λίμο, prive στην Ακρόπολη και ομπρέλα ζητά η Gaga

​Συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, ιδιαίτερη διακόσμηση στο δωμάτιό της, αλλά και… prive ξενάγηση στην Ακρόπολη, φέρεται να ζητά η Lady Gaga για τις λίγες ώρες που θα μείνει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι απαιτήσεις της εκκεντρικής star αρχίζουν από την στιγμή που θα πατήσει το ποδαράκι της σε ελληνικό έδαφος: για την μεταφορά της από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ζήτησε μία vintage Rolls Royce λιμουζίνα, προσοχή παρακαλώ, αυστηρά σε κόκκινο χρώμα!

Για τις μετακινήσεις των συνεργατών της θα «επιστρατευτεί» τζιπ, όχι, όμως, ό,τι κι ό,τι, αλλά έναSUV Mercedes Benz GL450, καθότι οι σωματοφύλακες, η γραμματέας, οι στιλίστες και ο personal trainer της Lady Gaga δεν γίνεται αγάπη μου να μπουν σε ένα «τυχαίο» αμάξι.

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια θέλει να επισκεφθεί και μερικά από τα αξιοθέατα της ελληνικής πρωτεύουσας και, συγκεκριμένα, το Ηρώδειο και το Μουσείο της Ακρόπολης. Μόνο που επιθυμεί να τα επισκεφθεί… prive, χωρίς να υπάρχουν άλλοι επισκέπτες, αλλά ούτε ρεπόρτερ και φωτογράφοι!

Για την διαμονή της φέρεται να έχει ήδη «κλειστεί» η προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, στην οποία η Lady Gaga θέλει να υπάρχει μόνο το λευκό χρώμα, αλλά και να είναι διαθέσιμα λευκά υφάσματα, με τα οποία θα καλύψει τυχόν… χρωματιστά διακοσμητικά του δωματίου που ενδεχομένως να μην της αρέσουν! Παράλληλα, το δωμάτιο δεν πρέπει να έχει παντζούρια, αλλά διπλές γκρι κουρτίνες, ενώ στη διάθεσή της θέλει να έχει δορυφορική τηλεόραση, ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας και μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής.

Για να βρέξει τα χειλάκια της, η τραγουδίστρια, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, έχει ζητήσεισυγκεκριμένο κρητικό κρασί το οποίο δοκίμασε και λάτρεψε κατά την επίσκεψή της στην Κρήτη πριν από τρία χρόνια, την ώρα που η θερμοκρασία του δωματίου πρέπει αυστηρά να είναι στους 23 βαθμούς Κελσίου και να μην υπάρχουν ούτε κατά διάνοια… οστρακοειδή, στα οποία έχει αλλεργία.

Κι αυτά δεν σου φτάνουν για μία star του βεληνεκούς Gaga, τότε μάθε ότι έχει ζητήσει ειδικής κατασκευής λευκές ομπρέλες, προκειμένου ο λαμπερός ελληνικός ήλιος να μην «χτυπήσει» το δερματάκι της!
Μήπως να… παραγγείλουμε να έχει συννεφιά στου Σεπτέμβρη τις 19;

Πηγή: star.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *